Bilutleie i Kil

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kil

Hvordan skaffe leiebil i Kil?

Hvordan skaffe leiebil i Kil?

Sixt bilutleie i Kil er et pålitelig valg, siden vi har moderne kjøretøy av høy standard og kvalitet. Fra du møter opp ved skranken vår, vil det ikke ta lang tid før du sitter bak rattet i leiebilen din og kan komme i gang med oppholdet ditt. Vi har et utvalg av leiebiler som dekker alle mulige behov, nemlig familiebiler og minibusser med god plass til bagasje samt 4x4 for hestekrefter %u2013 eller sportsbiler dersom du ønsker litt ekstra spenning. Våre fleste modeller gir deg fri kjørelengde og full reisefrihet i Sverige, og flere gebyrer er medberegnet i prisen. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kil og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt befinner seg på Kil sentralstasjon slik at det er lett å komme frem til oss, og du vil bli hjertelig mottatt av våre ansatte. Du kan skaffe deg en lang rekke tilleggstjenester som dekker dine behov, for eksempel GPS, barnesete eller automatgir. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan også levere kjøretøyet utenom åpningstidene etter avtale.
Se innsjøer og skog med leiebil i Kil

Se innsjøer og skog med leiebil i Kil

Kil kan bli din startbase for mye friluftsliv siden det er mange elver og villmark like i nærheten. Med kjøretøyet ditt kan du komme deg ut i naturen og dra nytte av de mange muligheter for fiske i både elver og innsjøer. Kjør til Frykstahöjden for å nyte vakker utsikt over området, og Kil har også egen golfklubb vakkert plassert mellom innsjø og skog. Det ligger mange småsamfunn i nærheten som enkelt kan besøkes med leiebil fra Kil, og det er en rask kjøretur til den større byen Karlstad like ved bredden av Sveriges største innsjø Vänern.
Show more
Greit å vite når du leier i Kil
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kil.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kil?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kil. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Kil?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie i Kil
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kil?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kil?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kil

Vis mer