Bilutleie i Karlskrona

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Karlskrona

*Prisene ble beregnet den 03.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Karlskrona/Rabergs Bil som starter den 10.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Karlskrona

Hvordan skaffe leiebil i Karlskrona?

Hvordan skaffe leiebil i Karlskrona?

Hele sørspissen av Sverige er enkelt tilgjengelig med Sixt og vår bilutleie i Karlskrona. Enten du er her i jobbsammenheng eller for fornøyelser, er det lett å finne et kjøretøy skreddersydd til din situasjon, og vi oppgraderer stadig bilparken vår for å holde tritt med utviklingen. I utvalget vårt kan du velge mellom sedan og stasjonsvogn med god plass, 4x4 som har godt veigrep, minibusser så setemangel aldri blir et tema, eller luksusmodeller du kan skjemme deg selv bort med. Vi har alltid en rekke ekstragoder medberegnet i prisen, som for eksempel flere forhåndsbetalte gebyrer og tredjepartforsikring. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Karlskrona og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Lokasjonstillegg er allerede dekket når du velger Sixt, og betaler du ved henting, får du økt fleksibilitet med gratis ombooking eller avbestilling. For små ekstrabeløp kan du skaffe deg automatgir og navigasjonssystem så bilturen rundt i Karlskrona blir en enkel sak. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi har lagt en av våre filialer for leiebil på Karlskrona sentralstasjon, slik at vi skal være lett tilgjengelige for deg.
Se det beste av Karlskrona med eget kjøretøy

Se det beste av Karlskrona med eget kjøretøy

Karlskrona har et av Sveriges mest bemerkelsesverdige og vakreste bysentrum, og herfra har du gode muligheter til å utforske skjærgården som ligger i denne regionen. Kjør til Marinmuseet for å se mye interessant transportvirksomhet som har foregått på sjøen, og du finner mange gode spisesteder i Karlskrona bykjerne. Kjør vestover og kom deg helt ut til Hasslö som ligger langt ute i sjøen, eller reis til Cyber Zone Fun Park for moderne moro. En leiebil i Karlskrona vil gjøre oppholdet ditt komfortabelt og helt stressfritt.
Show more
Greit å vite når du leier i Karlskrona
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Karlskrona?
For å leie en bil med SIXT ved Karlskrona må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Karlskrona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Karlskrona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Karlskrona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,6
Basert på 50 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Vanlige spørsmål om leie i Karlskrona
Hva trenger jeg for å leie en bil i Karlskrona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Karlskrona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Karlskrona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Karlskrona

Vis mer