Bilutleie
Helsingborg
Kollaps
Sverige // Helsingborg
Endre personlige detaljer

Leiebil Helsingborg: Sixt Bilutleie online

Et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Helsingborg gjør deg helt uavhengig av kollektivtransport og vil spare deg for mye tid. Vi kan by på et utvalg av kjøretøy som passer for de aller fleste anledninger, både når du reiser til Sverige alene eller med familien. Ut fra dine behov kan du velge blant minibusser med seteplass til alle, robuste firehjulstrekkere, familiebiler eller luksusmodeller som er gode å kjøre rundt med. Vi gir deg mer enn bare en pålitelig leiebil, ettersom vi også inkluderer ekstragoder som air condition og forsikringer til det beste for deg som kunde.

 
 • Helsingborg

  Sixt Bilutleie
  Muskötgatan 27
  25467 Helsingborg

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Helsingborg?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Helsingborg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Hvis du allerede befinner deg i Helsingborg, kan vi hjelpe deg å finne nyttige oppgraderinger, eller du kan bestille på forhånd slik at kjøretøyet blir skreddersydd til dine behov. GPS og automatgir er noe vi anbefaler. Sixt tar hensyn til tidsskjemaet ditt og lar deg tilbakelevere din leiebil i Helsingborg når det enn måtte passe deg. Husk å avtale dette på forhånd. Vi sørger for at du alltid får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Helsingborg

Helsingborg er den nest største byen i Skåne län, og her vil du sannsynligvis høre den spesielle dialekten på din ferd rundt med leiebil i Helsingborg. Landskapet her er meget flatt og åpent og som skapt for piknikturer, eller du kan kjøre rundt i sentrum og oppdage alle shoppingmulighetene og spisestedene her. Helsingborg har en av Sveriges travleste havner hvor du kan kjøre ned til sjøen og gå en tur langs kaien mens du betrakter alle båtene. Du vil fort oppdage alle fordelene med Sixt og din egen leiebil i Helsingborg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service