Bilutleie
Finspång
Kollaps
Sverige // Finspång
Endre personlige detaljer

Leiebil Finspång: Sixt Bilutleie online

Du vil nyte godt av mange fordeler når du bestiller et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Finspång. Du kan spare både tid og penger takket være våre lave priser, og vi har lang erfaring med å gi kundene våre en god leiebilopplevelse. Fra vårt utvalg av kjøretøy i Finspång kan du velge mellom robuste 4x4, brukervennlige familiebiler, lekre luksusmodeller eller romslige minibusser med god plass til både bagasje og passasjerer. Du er forsikret mot skader på leiebilen når du velger Sixt, og fri kjørelengde kommer med de fleste kategoriene våre. Med air condition har bilmodellene våre også god temperaturregulering.

 
 • Finspång Sonstorps Bilservice

  Sixt Bilutleie
  Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång

  Ma. - To.07:00 - 17:00
  Fr.07:00 - 16:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Finspång?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Finspång og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Navigasjonssystem vil alltid være kjekt å ha, og du kan også reservere leiebil i Finspång med dieselmotor eller barnesete til minsten for små ekstrabeløp. Etter avtale og behov kan du arrangere å levere og hente leiebilen til et tidspunkt det passer deg og dine reiseplaner, dette kan også være utenom våre stasjoners offisielle åpningstider. Sixt sørger alltid for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Finspång

Her i Östergötland län i det sørøstlige Sverige kan du oppleve flere vakre slott og store innsjøer. Med en leiebil i Finspång har du mulighet til selv å bestemme hva du vil oppleve, og det er kort avstand til spennende byer som Norrköping og Linköping. Fra Finspång kan du kjøre til de store innsjøene Glan og Roxen der det er mye vakkert landskap, og Finspång har en egen golfklubb der du kan slå et slag golf i vakre omgivelser. Vi anbefaler deg også å ta den korte bilturen til Reijmyre glassbruk der kan du beundre en mengde vakre glassformasjoner. Med leiebil i Finspång kan du utvides horisonten i denne spennende delen av Sverige.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service