Bilutleie
Falun
Kollaps
Sverige // Falun
Endre personlige detaljer

Leiebil Falun: Sixt Bilutleie online

Har du planer om å skaffe deg et kjøretøy til personlig bruk i Sveriges dype skoger, er Sixt bilutleie i Falun noe for deg. Du kan reservere et kjøretøy fra vårt utvalg som passer best for din situasjon her på nettsidene eller via telefon. Her tilbyr vi sedan og stasjonsvogn til dagligdags bruk, 4x4 som er som skapt for langturer, minibusser for stor plass eller en sportsmodell for litt ekstra spenning. Vi sørger for at du kan kjøre rundt uten bekymringer ved å inkludere en rekke forsikringer og gebyrer i prisen, og fri kjørelengde kommer med de fleste leiebilene våre.

 
 • Falun Central Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Falun Centralstation
  791 61 Falun

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Falun/MM Group Mercedes

  Sixt Bilutleie
  Ingarvsvägen 12
  791 77 Falun

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.11:30 - 14:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Falun?

Når du klikker på linkene ovenfor, vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Falun og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Sixt byr naturligvis på en rekke ekstratjenester som gjør bilreisen i Falun i Dalarnas län mer komfortabel for deg, blant annet GPS og dieselmotor eller barnesete så alle kan sitte bekvemt. Vi tilbyr også døgnåpen service for inn- og utlevering av leiebilen etter avtale. Hos Sixt får du alltid en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Falun

Falun er et paradis for deg som elsker å stå på ski, og her finnes mange preparerte løyper som du kan gå i. Kjør med leiebilen i Falun til hoppbakken der Espen Bredesen fikk sitt gjennombrudd og ble verdensmester i 1993, og i Falun sentrum får du en smak av Sveriges historie mens du beveger deg gatelangs. Legg gjerne turen innom et spisested som serverer den velkjente falukorven, og Falun gruver har sin plass på verdensarvlisten. En leiebil i Falun gir deg også mulighet til å besøke det koselige stedet Gamla Staberg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service