Bilutleie i Bromma

 

Mest populære i Bromma

*Prisene ble beregnet den 31.05.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Stockholm Bromma Flyplass som starter den 07.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Bromma

Hvordan skaffe leiebil i Bromma?

Hvordan skaffe leiebil i Bromma?

Sixt bilutleie i Bromma gjør det enkelt og rimelig med personlig transport i Sveriges hovedstad. Hos oss får du lave priser og et mangfoldig utvalg av pålitelige kjøretøy, og du vil være sikret en god kundeopplevelse når du leier bil hos oss. Velg blant kjøretøykategoriene sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, robuste 4x4, heftige luksusmodeller eller minibusser som garantert har plass til alle. Vi inkluderer flere nyttige ekstragoder i prisen, deriblant lokasjonstillegg og tredjepartforsikring som gjør kjøreturen tryggest mulig. Bromma flyplass er den mest lokale flyplassen i Stockholm og gjør det enkelt for kundene å kjøre videre derfra med leiebil.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Bromma og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ettersom Bromma ligger like vest for Stockholm, anbefaler vi GPS som en nyttig ekstratjeneste for å ta deg rundt i storbyen, og ekstra sjåførtillatelse og barnesete kan skaffes for å tilpasse kjøretøyet ditt etter dine behov. Du kan levere bilen tilbake igjen når det enn måte passe deg. Hos Sixt vil du alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Bromma

Hva du kan oppleve med leiebil i Bromma

Med leiebil i Bromma fra Sixt har du et godt utgangspunkt for å utforske Sveriges vakre skjærgård. Bromma ligger i det vestlige Stockholm og har kort avstand til skjærgården der du kan nyte vakker natur. Kjør til Drottningholm og se det praktfulle slottet på nært hold, og på øyene innover i skjærgården er det mange muligheter for golf og vandreturer. Bruk leiebilen fra Bromma for å kjøre rundt i Stockholm og se alle severdighetene, og i Hagaparken kan du nyte roen midt i storbyen. For deg som elsker shopping, er det kort avstand til Bromma Blocks. En leiebil i Bromma er optimalt for deg som vil se Stockholm i all sin prakt.
Show more

Greit å vite når du leier i Bromma

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Bromma?
For å leie en bil med SIXT ved Bromma må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bromma.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bromma?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bromma. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 229 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,5)
Veien til Sixt
(4,4)
Kjøretøyet
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Bromma

Hva trenger jeg for å leie en bil i Bromma?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Bromma?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bromma?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bromma

Vis mer