Bilutleie
Branäs
Kollaps
Sverige // Branäs
Endre personlige detaljer

Leiebil Branäs: Sixt Bilutleie online

Med et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Branäs kan du enkelt komme deg til de populære skibakkene i Branäs skianlegg. Vi gir deg ekstra gode tilbud og et stort spekter av kjøretøy fra de mest fremtredende leverandørene. Velg for eksempel en 4x4 som vil få deg frem på snødekte veier, en familiebil for mindre grupper eller en minibuss dersom dere er mange på reise. Alle våre leiebiler er oppgraderte og holder premium kvalitet. Du får ubegrenset kjørelengde med de fleste modeller, slik at du slipper å tenke på avstandene her i Branäs i Värmland, og flere avgifter er medberegnet i prisen.

 
 • Branäs

  Sixt Bilutleie
  Gondolvägen 1
  680 60 Branäs, Sysslebäck

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø. - Sø.10:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Branäs?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Branäs og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Du kan møte opp spontant og la oss velge den beste leiebilen for deg, eller forhåndsbestille din foretrukne kategori her på nettsidene eller per telefon. Pass på å legge til andre nyttige oppgraderinger som ekstra sjåførtillatelse og GPS når du foretar din reservasjon. Du kan både hente og levere kjøretøyet døgnet rundt hos oss når dette er avtalt på forhånd. Sixt vil sørge for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Besøk Sveriges beste skianlegg for familier

Her i det sentrale Vest-Sverige er det mange muligheter for deg som elsker å kjøre på ski, og i Branäs alpinanlegg har du mange muligheter for skiopplevelser som passer for hele familien. Trysilelva renner gjennom området, og med leiebil i Branäs kan du kjøre langs elvebredden og se flere flotte naturområder. På vinterstid er det spesielt hendig med et eget kjøretøy, ettersom du da også kan kjøre til steder der det arrangeres turer med hundespann og snøscootere. Stedet ligger nær den norske grensen, så en dagstur til Hamar eller Kongsvinger er fullt mulig når du disponerer leiebil i Branäs. Vi i Sixt ønsker deg god tur!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service