Bilutleie i Borås

 

Mest populære i Borås

*Prisene ble beregnet den 31.05.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Borås som starter den 07.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Borås

Hvordan skaffe leiebil i Borås?

Hvordan skaffe leiebil i Borås?

En leiebil i Borås åpner mange muligheter for deg i Västra Götalands län på Sveriges sørvestkyst. Sixt er en av de eldste og største leiebiltilbyderne i bransjen, noe som sikrer deg en god kundeopplevelse og en moderne bilpark. Vi byr på et utvalg av kjøretøy som kan passe til mange forskjellige formål, som familiebiler, romslige firehjulstrekkere, minibusser med opptil hele 9 seter eller sportsmodeller du kan kjøre stolt rundt i Borås og omegn med. De fleste av våre modeller kommer med ubegrenset kjørelengde og flere forsikringer inkludert i prisen. Du kan føle deg trygg bak rattet med en bil fra Sixt bilutleie i Borås.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Borås og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan tilpasse kjøretøyet ditt ved å legge til nyttige oppgraderinger som GPS og barnesete til junior. Hos Sixt vil du alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan møte opp på stedet eller booke på forhånd over nett eller telefon.
Opplev tekstilbyen Borås

Opplev tekstilbyen Borås

Du vil få stor nytte av leiebilen i Borås, ettersom byen ligger i et innholdsrikt område av Sverige. Borås ligger midt mellom Göteborg og Jönköping og er viden kjent for sin rolle i tekstilindustrien. Her finner du mange innsjøer som innbyr til fisketurer om sommeren så vel som om vinteren. Kjør til Borås dyrepark for opplevelser for hele familien, og like ved finnes Upzone eventyrpark som også vil være en favoritt blant de minste. Borås Golfklubb gir deg mulighet til å slå et slag golf i landlige omgivelser, og landskapet her er svært åpent og oversiktlig, noe som gjør det til en drøm for oppdagelsesturer. Med leiebil i Borås blir mange av Sveriges vestlige kystperler tilgjengelig for deg.
Show more

Greit å vite når du leier i Borås

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Borås?
For å leie en bil med SIXT ved Borås må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Borås.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Borås?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Borås. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 176 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyretur
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Borås

Hva trenger jeg for å leie en bil i Borås?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Borås?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Borås?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Borås

Vis mer