Bilutleie
Arvidsjaur
Kollaps
Sverige // Arvidsjaur
Endre personlige detaljer

Leiebil Arvidsjaur: Sixt Bilutleie online

Trenger du leiebil i Arvidsjaur, er Sixt et godt valg. Dersom du vil nyte full fleksibilitet i Norrbottens län som er fullt av muligheter for både utflukter og friluftsliv, har vi et glimrende utvalg av kjøretøy for deg. Velg blant familiebiler med god plass til bagasje og 4x4 som tar deg frem overalt, og nyt komforten av å kjøre rundt i Arvidsjaur med en bil av premium kvalitet. Du er sikret ubegrenset kjørelengde med de aller fleste modellene, og flere forsikringer er forhåndsbetalte hos oss.

 
 • Arvidsjaur Flyplass
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  Ma. - Fr.09:00 - 21:30
  Lø.12:30 - 13:30
  Sø.15:30 - 21:30
  Helligdag15:30 - 21:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Arvidsjaur Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  Ma. - Fr.09:00 - 21:30
  Lø.12:30 - 13:30
  Sø.15:30 - 21:30
  Helligdag15:30 - 21:30

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Arvidsjaur?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Arvidsjaur og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Her i det sentrale Sverige er avstandene store, og derfor kan det være praktisk med GPS. Sixt gir også alle kunder muligheten til å få et kjøretøy med automatgir. Du kan både hente og levere leiebilen i Arvidsjaur når som helst i løpet av døgnet når dette er avtalt på forhånd. Hos Sixt får du alltid en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Ville og vakre naturopplevelser i det nordlige Sverige

Du kan bruke leiebilen i Arvidsjaur til å ta familien med på langtur eller komme deg ut i villmarken på egen hånd. Mulighetene er mange i Arvidsjaur — her finner du store skogområder og fjellandskap, og det arrangeres turer med snøscooter i vintermånedene. Arvidsjaur kirke er verdt et besøk med sin unike design, og her er det flere alpinanlegg som du fritt kan reise til med leiebil i Arvidsjaur. Kjør også til naturreservatet Reivo der du kan oppleve mange lapplandske naturtyper og kanskje er du heldig og får øye på noen av Sveriges mest imponerende villdyr, som jerv og gaupe. Sixt bilutleie i Arvidsjaur er klar til å ta vel imot deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service