Bilutleie
Åre
Kollaps
Sverige // Åre
Endre personlige detaljer

Leiebil Åre: Sixt Bilutleie online

Du vil raskt oppdage at det er svært praktisk med en leiebil i Åre. Her står opplevelsene i kø, og Sixt står på pletten for å hjelpe deg med din personlige transport i Jämtlands län. Utforsk vårt brede utvalg bilmodeller fra de beste bilfabrikantene og velg et kjøretøy som passer best for din reisesituasjon. Vi har brukervennlige familiebiler, robuste 4x4, minibusser med ekstra god plass eller en sportsbil så du kommer deg raskt av gårde. Vinterdekk er et av ekstragodene som er inkludert, noe som vil komme godt med i Åre som er en svært populær vinterdestinasjon. Med Sixt bilutleie i Åre får du også alltid et forsikret kjøretøy som gjør at du alltid kan føle deg trygg bak rattet.

 
 • Åre Östersund Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Åre sentrum

  Sixt Bilutleie
  Sankt Olavs väg 33
  837 52 Åre

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Åre?

Hvis du klikker på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Åre og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. For et mindre tillegg kan du skaffe deg blant annet skiboks og ekstra sjåførtillatelse, slik at en medpassasjer kan overta førersetet på deler av turen. Ankommer du med fly, har Sixt selvsagt en stasjon på flyplassen. Vi tar hensyn til din timeplan og lar deg levere tilbake kjøretøyet døgnet rundt etter avtale. Hos oss får du alltid en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Et skisenter i verdensklasse

Åre er regnet som stedet med det beste alpinanlegget i Sverige, og med en leiebil i Åre slipper du å være avhengig av bussene som frakter alle skientusiastene. Det er også mange aktiviteter å være med på om sommeren, og det er ikke langt til Östersund med alt du kan oppleve der. Du kan få med deg mye av Sveriges historie ved å besøke alle kirkene, og de gode spisestedene i Åre er også verdt et besøk. Med leiebil i Åre får du fleksibilitet og mange fordeler underveis.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service