Bilutleie i Alvesta

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Alvesta

Hvordan skaffe leiebil i Alvesta?

Hvordan skaffe leiebil i Alvesta?

Sixt har kjøretøy for alle anledninger og i mange forskjellige prisklasser for deg som vil benytte deg av leiebil i Alvesta. Vi er svært opptatte av å ha en bilflåte som alltid er oppgradert, og du kan sjekke vårt utvalg av kjøretøy ved å møte opp på vår stasjon på sentralstasjonen i Alvestad eller reservere leiebil på forhånd. Velg mellom brukervennlige familiebiler, robuste 4x4, minibusser med ekstra god plass eller flotte biler i luksuskategorien. De fleste av våre modeller kommer med fri kjørelengde slik at du slipper å tenke på avstandene. Med flere forsikringer inkludert i prisen får du også en trygg kjøreopplevelse når du kjører rundt med leiebil i Alvesta.Når du klikker på linken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for leiebil i Alvesta og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bestill gjerne GPS for enkelt å orientere deg i det sørlige Sverige. Med ekstra sjåførtillatelse kan også en i reisefølget avløse deg underveis. Du vil alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Hos Sixt bilutleie i Alvesta kan du avtale innlevering av leiebilen, også utenom kontorets offisielle åpningstider.
Hva du kan oppleve med leiebil i Alvesta

Hva du kan oppleve med leiebil i Alvesta

I Kronobergs län i det sørlige Sverige er landskapet frodig med mange innsjøer. Avstandene er også store og kollektivtrafikken ikke alltid hyppig, noe som gjør leiebil til det klart foretrukne fremkomstmiddelet i denne regionen. Alvesta er har mindre enn 10.000 innbygger, noe som gjør at dette tettstedet har en atmosfære som er mye mer tilbakelent enn den du finner i de større byene. Den nærmeste byen er Växjö som ligger cirka 20 kilometer øst for Alvestad. Finn deg gjerne en koselig kafé der du kan nyte svensk bakverk i rolige omgivelser eller ta deg gjerne en langtur til Store Mosse nasjonalpark i nordvestlig retning. Sixt bilutleie i Alvesta gjør det sydlige Sverige mer tilgjengelig for deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Alvesta
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Alvesta?
For å leie en bil med SIXT ved Alvesta må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Alvesta.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Alvesta?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Alvesta. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 31 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Alvesta

Hva trenger jeg for å leie en bil i Alvesta?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Alvesta?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Alvesta?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Alvesta

Vis mer