Bilutleie i Ängelholm

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Ängelholm

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ängelholm Helsingborg Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Ängelholm

Hvordan skaffe leiebil i Ängelholm?

Hvordan skaffe leiebil i Ängelholm?

Du kan alltid regne med Sixt når du trenger en pålitelig leiebil i Ängelholm. Her langs vestkysten av Sverige har vi flere stasjoner som tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy som passer for alle slags reisesituasjoner. Velg mellom familiebiler til vanlige gjøremål, 4x4 som ligger godt på veien, minibusser som sikrer seteplass til alle passasjerer og luksusmodeller for deg som er ute etter en spesiell opplevelse. Hos Sixt bilutleie i Ängelholm kan du velge flere nyttige ekstragoder som forsikringer mot tyveri og skade på kjøretøyet, og flere gebyrer er også inkludert.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Ängelholm og hvilke leiebiler og ekstratjenester som er tilgjengelige her. For de fleste av våre bilmodeller kan du velge oppgraderinger som GPS, automatgir og dieselmotor, som alle forenkler bilturen din i Ängelholm. Innlevering av leiebilen kan uføres etter avtale også utenom våre stasjoners åpningstider. Du vil alltid få en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Dersom du ankommer det vestlige Sverige med fly, har vi også en filial på Ängelholm Helsingborg flyplass.
Opplev Sveriges vakre vestkyst

Opplev Sveriges vakre vestkyst

Med leiebil i Ängelholm får du mest mulig ut av reisen i det flate og grønne landskapet som Skåne län er så rik på. Ta turen til tettstedet Mölle og slå gjerne et slag golf på denne halvøya med utsikt mot Danmark. Kullabergs naturreservat gir deg også mange muligheter for landlige opplevelser. Her er det lange strekninger med strandlinje som du best kan besøke med en leiebil i Ängelholm. Er du sugen på litt mer urbane opplevelser, kan du nå Helsingborg i sør med bil på kun en halv time. Sixt bilutleie i Ängelholm står klar til å ta imot din bestilling.
Show more
Greit å vite når du leier i Ängelholm
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ängelholm?
For å leie en bil med SIXT ved Ängelholm må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ängelholm.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ängelholm?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ängelholm. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,8
Basert på 200 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)
Vanlige spørsmål om leie i Ängelholm
Hva trenger jeg for å leie en bil i Ängelholm?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ängelholm?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ängelholm?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ängelholm

Vis mer