Bilutleie
Vernier
Kollaps
Sveits // Vernier
Endre personlige detaljer

Leiebil Vernier: Sixt Bilutleie online

Vernier er en kommune helt i det vestlige Sveits som er sterkt påvirket av den franske kulturen. Den ligger rett vest for storbyen Geneve og befinner seg i et åpent landskap med fruktbar vegetasjon og med Frankrikes landegrenser like i nærheten. Leiebil i Vernier gir en perfekt start på oppholdet, siden du kan slappe av i rolige omgivelser etter en lang dag med oppdagelsesturer. Sixt har noen av de beste prisene på markedet, og kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler, varebiler med ekstra god plass, eller luksusbiler som vil vekke oppsikt gatelangs.

 
 • Geneve Vernier

  Sixt Bilutleie
  Route de Vernier 138
  1214 Vernier

  Ma. - Fr.08:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Vernier?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Vernier og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition får du med nesten alle våre modeller, samt ubegrenset kjørelengde. Dette er to tilleggsgoder som vil vise seg å bli svært nyttige. Flere tjenester kan velges på våre brukervennlige nettsider, og innlevering kan foretas når det måtte passe din timeplan. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Vernier

I Vernier kan du se Aïre, en spektakulær boligblokk med lengde på rundt 1 kilometer, og du kan også parkere bilen nær elven og spasere over den litt skumle fotgjengerbroen som er spent over vannet. Vernier er også et godt startpunkt for en kjøretur rundt Geneve-sjøen, en av landets største innsjøer med flere småbyer spredt rundt. Selvsagt bør også Geneve besøkes, ettersom byen er et av verdens viktigste sentre for finans og kongresser. Ta deg også en dagstur til Frankrike, som er verdens mest besøkte land for turister. Alt dette kan bli virkelighet med Sixt bilutleie i Vernier.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service