Bilutleie
Triesen
Kollaps
Sveits // Triesen
Endre personlige detaljer

Leiebil Triesen: Sixt Bilutleie online

Triesen er en kommune i Liechtenstein med mye historie bak seg, og som både har grønne åser samt landets høyeste fjell. Dermed er landskapet variert og vakkert, og du vil fort bli helt avhengig av leiebil i dette unike, lille landet. Sixt streber for å være din lokale leiebilforhandler, derfor har vi stasjoner også i dette landet, som ikke er særlig større enn en tredel av Oslo fylke. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler til spesielt hyggelige priser, varebiler med rikelig plass, og luksusbiler for å kjøre på veiene med stil.

 
 • Triesen/LI Zustellservice

  Sixt Bilutleie
  Zustellservice
  . Triesen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Triesen?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Triesen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelende kommer med nesten alle våre modeller, og air condition er alltid inkludert. Andre praktiske ekstratillegg, som GPS og barnesete, kan du alltid velge på våre nettsider, og du kan levere bilen tilbake når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Triesen

Triesen har mange religiøse bygninger som er verdt en titt, og noen av dem daterer seg over 800 år tilbake. Etterpå bør du for all del se Vaduz slott, som er hjemmet til landets prins. Det er et slott som er bygd på en bratt fjellside omringet av tykk skog, og det er et fantastisk skue. Også Gutenberg slott er en severdighet. Det ble påbegynt på 1100-tallet, der det ligger på en topp som nesten ser ut som en bølge. Det er bare en kort kjøretur til Østerrike og Sveits, som landet er omringet av, og begge har godt utbygde veinett. I Triesen står Sixt bilutleie til din disposisjon.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service