Bilutleie
Luzern
Kollaps
Sveits // Luzern
Endre personlige detaljer

Leiebil Luzern: Sixt Bilutleie online

Luzern ligger omtrent midt i Sveits og er hovedbyen i fylket med samme navn. Byen ble bygd ved bredden til Lake Luzern, en praktfull innsjø med flere armer som snor seg inn mellom grønne åser. Den er så vakker å iaktta at du vil være fristet til å se den fra alle vinkler, og leiebil i Luzern er perfekt for akkurat det formålet, siden du da har full bevegelsesfrihet. Dersom du velger Sixt, er du sikret en helhetlig leiebilopplevelse. Vi kan nemlig by på familiebiler, økonomibiler, minibusser, eller luksusbiler dersom du vil skjemme deg selv bort. Dette sammen med våre gode priser gjør at du ikke vil mangle noe med Sixt.

 
 • Luzern

  Sixt Bilutleie
  Haldenstrasse 11
  6006 Luzern

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Zug

  Sixt Bilutleie
  Zuger Strasse 77
  6340 Baar

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Luzern?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Luzern og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde kommer med våre aller fleste modeller, noe som kan vise seg å bli meget nyttig i dette vakre landet. Air condition får du alltid med, og innlevering kan du foreta når som helst det passer deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Luzern

Luzern er den største byen i det sentrale Sveits og har lenge vært et yndet turistmål grunnet sine omgivelser og særegne atmosfære. Du kan kjøre til flere høye fjell og åser og nyte spektakulær utsikt over området, og se mange båter som duver rundt på innsjøen. Du anbefales å parkere bilen i sentrum for å gå over Kapellbroen, som ble opprettet på 1300-tallet. Ta også en dagstur til landets største by, Zürich, som er breddfull av opplevelser. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie i Luzern.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service