Bilutleie i Lugano

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Lugano

Hvordan skaffe leiebil i Lugano?

Hvordan skaffe leiebil i Lugano?

Lugano ligger i det sørlige Sveits, i en lomme som strekker seg nedover mens den blir omringet av Italia. Her vil du ofte høre italiensk språk i gatene, og mye av kulturen er preget av Italia. Her kan du nyte et meget godt klima om sommeren, og byen er meget godt plassert mellom store fjell og en vakker innsjø. Leiebil i Lugano er svært praktisk for å få med seg alt som er severdig, og Sixt bør være ditt naturlige valg som følge av våre konkurransedyktige priser og topp kundeservice. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler, varebiler og luksusbiler, altså alt hjertet kan begjære. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Lugano og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Se så mye du vil av Lugano med fri kjørelengde på våre aller fleste modeller, samt air condition som sørger for at temperaturen alltid er slik du vil ha den. Vi tilbyr også døgnåpen innlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Lugano

Hva du kan oppleve med leiebil i Lugano

Mens du kjører langs gatene i denne byen, vil du oppdage mye glamour og rikdom, da mange kjente personligheter liker å tilbringe ferien her. Du har også mange muligheter for fjellturer som gir deg storslått utsikt over stedet fra de høye fjellene rundt omkring, og i sommermånedene kan du være så heldig å oppleve LongLake Festival. Da er det høyt tempo døgnet rundt, med konserter og gateopptredener overalt. Italias landegrense er nesten like rundt hjørnet, og du kan fint ofre en dag på å kjøre til Italias største by, Milano. Prøv Sixt bilutleie i Lugano for å få en komplett leiebilopplevelse.
Show more
Greit å vite når du leier i Lugano
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Lugano?
For å leie en bil med SIXT ved Lugano må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lugano.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lugano?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lugano. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 178 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Lugano

Hva trenger jeg for å leie en bil i Lugano?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Lugano?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lugano?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lugano

Vis mer