Bilutleie
Lugano
Kollaps
Sveits // Lugano
Endre personlige detaljer

Leiebil Lugano: Sixt Bilutleie online

Lugano ligger i det sørlige Sveits, i en lomme som strekker seg nedover mens den blir omringet av Italia. Her vil du ofte høre italiensk språk i gatene, og mye av kulturen er preget av Italia. Her kan du nyte et meget godt klima om sommeren, og byen er meget godt plassert mellom store fjell og en vakker innsjø. Leiebil i Lugano er svært praktisk for å få med seg alt som er severdig, og Sixt bør være ditt naturlige valg som følge av våre konkurransedyktige priser og topp kundeservice. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler, varebiler og luksusbiler, altså alt hjertet kan begjære.

 
 • Lugano Paradiso

  Sixt Bilutleie
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Lugano?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Lugano og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Se så mye du vil av Lugano med fri kjørelengde på våre aller fleste modeller, samt air condition som sørger for at temperaturen alltid er slik du vil ha den. Vi tilbyr også døgnåpen innlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Lugano

Mens du kjører langs gatene i denne byen, vil du oppdage mye glamour og rikdom, da mange kjente personligheter liker å tilbringe ferien her. Du har også mange muligheter for fjellturer som gir deg storslått utsikt over stedet fra de høye fjellene rundt omkring, og i sommermånedene kan du være så heldig å oppleve LongLake Festival. Da er det høyt tempo døgnet rundt, med konserter og gateopptredener overalt. Italias landegrense er nesten like rundt hjørnet, og du kan fint ofre en dag på å kjøre til Italias største by, Milano. Prøv Sixt bilutleie i Lugano for å få en komplett leiebilopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service