Bilutleie
Basel
Kollaps
Sveits // Basel
Endre personlige detaljer

Leiebil Basel: Sixt Bilutleie online

Basel er Sveits` tredje største by og ligger nordvest helt opp mot grensene til Frankrike og Tyskland. Byen er dermed svært multikulturell og har mange gamle bygninger som vil glede historieelskere og tilhengere av klassisk arkitektur. Du kan se mest mulig av byen med leiebil, og du kan ta en nærmere titt på en bygård du finner spesielt interessant i stedet for å la deg begrense av kollektiv transport. Kategoriene som Sixt tilbyr, dekker ethvert behov. Her finner du varebiler, økonomibiler, familiebiler og luksusbiler for deg som ønsker det lille ekstra. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt.

 
 • Basel Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Euroairport
  4030 Basel

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:30 - 22:00
  Sø.08:30 - 23:00
  Helligdag08:30 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Basel Badischer togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Schwarzwaldallee 242
  4058 Basel

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.07:30 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Basel?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Basel og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får nesten alltid ubegrenset kjørelengde med Sixt, noe som lar deg bli meget godt kjent med byens veinett. Våre nettsider innholder full oversikt over totalpris mens du velger eventuelle tileggsgoder, og du kan levere bilen tilbake når på døgnet det passer deg best. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Basel

Bli kjent med byen ved å cruise rundt i sentrum – her vil du også få øye på mange fristende spisesteder og shoppingsentre for den kjøpelystne. Du vil finne museer i byen som dekker omtrent alle mulige kategorier, for eksempel et museum for musikk og et annet for dukkehus. Basel har flerfoldige storslagne kirker og katedraler, med Basel Minster som den mest kjente av dem. Planlegg gjerne også en dagstur hvor du besøker Frankrike og Tyskland, og du vil se mye vakkert når du tar leiebilen din langs Rhinens elvebredde. Sixt bilutleie i Basel står til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service