Bilutleie
Baar
Kollaps
Sveits // Baar
Endre personlige detaljer

Leiebil Baar: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til fjellandet Sveits, gjør du lurt i å benytte deg av Sixt bilutleie i Baar. Da er du nemlig i gode hender siden vi har over 100 års erfaring innen leiebiltjenester, og modellene våre oppdateres flere ganger årlig. Baar ligger i et meget naturskjønt område, og Sveits` største by Zurich ligger bare noen kilometer mot nord. Vi har kategorier som passer for både ferierende og forretningsreisende, og prisene våre er vanskelige å matche. I vårt utvalg av kjøretøy kan du bestille kompaktbiler for bykjøring, familiebiler til alminnelig bruk, 4x4 som passer ypperlig for fjellveier, minibusser for dere som kanskje reiser i gruppe, eller velg en premiummodell av ekstra høy kvalitet.

 
 • Zug

  Sixt Bilutleie
  Zuger Strasse 77
  6340 Baar

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Mye å se og gjøre med leiebil i Baar

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Baar og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det følger heldigvis ubegrenset kjørelengde med de aller fleste kategoriene slik at du kan cruise rundt i denne delen av Sveits så mye du vil, og vinterdekk er montert på alle kjøretøyene våre dersom det er vintersesong. Fine oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse kan bestilles i tillegg for minimale ekstrabeløp. Hos Sixt kan vi garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Baar

Fra Baar er det bare en kort kjøretur før du er midt i Alpene med bratte dalsider du kan kjøre mellom, mens landskapet ved Baar er preget av grønne åssider. Ta turen mot øst til den nydelige Zurich-sjøen som også er et av de tettest befolkede områdene i Sveits, og spesielt har også Zurich by mye spennende å by på. Sveits er også kjent for sine mange naturparker og turstier, så ikke nøl med å bestille en leiebil i Baar for å få mest mulig ut av reisen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service