Bilutleie på Manchester/Salford

 

Mest populære i Manchester/Salford

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Manchester/Salford som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Manchester/Salford-stasjon

Adresse

2 North Phoebe St, Regent Road Lock N Store, M5 4EA Salford, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
07:00 - 13:00
Søn
09:00 - 12:00
Helligdager
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Manchester/Salford

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I Storbritannias nest største metropolområde med over 2,5 millioner innbyggere, ligger Sixt sin stasjon for bilutleie på Trafford Park i Manchester. To av Englands mest profilerte fotballag holder til i Manchester, og et besøk til fotballstadionet Old Trafford regnes nesten som obligatorisk for en ekte Manchester United fan. Bare noen kvartaler nord for Sixt sin filial i Trafford Park renner elven Irwell gjennom sentrum, og du vil finne mange fine grøntområder langs elvebredden. Det er bussholdeplass bare noen meter unna vår filial, og Manchester United Football Ground togstasjon ligger en rask spasertur unna. Old Trafford trikkeholdeplass ligger også i rimelig gangavstand unna, så det er enkelt å finne frem til oss uansett hvordan du ankommer Manchester. Straks du har trillet bilen i gang, kan du fort komme deg på motorveien A56 som vil sørge for rask kommunikasjon med nærliggende byer.
Hvordan skaffe leiebil på Trafford Park i Manchester?

Hvordan skaffe leiebil på Trafford Park i Manchester?

Sixt er stolte av sin bilpark som består av modeller fra verdensledende fabrikanter, og kategoriene du kan velge mellom passer både for turister og forretningsreisende. Her tilbyr vi økonomibiler til høyst overkommelige priser, familiebiler med praktisk plass, 4x4, romslige minibusser eller luksusmodeller som vekker oppsikt gatelangs. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med 30 mil fri kjørelengde kan du både se Manchester og mer av Storbritannia, og tilleggsgoder som ekstra forsikringer og GPS kan skaffes for å tilpasse leiebilen til ditt behov.
Show more

Greit å vite når du leier på Manchester/Salford

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Manchester/Salford?
For å leie en bil med SIXT ved Manchester/Salford må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Manchester/Salford.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Manchester/Salford?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 771 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Manchester/Salford

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Manchester/Salford?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Manchester/Salford?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Manchester/Salford

Vis mer