Bilutleie på Manchester Piccadilly

 

Mest populære i Manchester Piccadilly

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Manchester Piccadilly som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Manchester Piccadilly-stasjon

Adresse

2 Piccadilly Place, M1 3BN Manchester, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
08:00 - 13:00
Søn
09:00 - 12:00
Helligdager
09:00 - 14:00

Våre tjenester ved Manchester Piccadilly

Velkommen til Sixt bilutleie på Piccadilly i Manchester!

Velkommen til Sixt bilutleie på Piccadilly i Manchester!

Manchester er en av de mest sentralt beliggende storbyene i Storbritannia og har kort avstand til steder som Sheffield, Blackpool og Liverpool. Sixt bilutleie på Piccadilly i Manchester er dermed et glimrende sted for deg som reiser i jobbsammenheng, siden også Manchester Central Convention Complex er like i nærheten. For deg som liker kultur, er vår stasjon et perfekt utgangspunkt og har steder som Manchester operahus, Manchester kunstgalleri og John Rylands bibliotek i kort avstand unna. Det er selvsagt også mange shoppingmuligheter like rundt hjørnet, og Picadilly togstasjon i Manchester har forbindelser fra alle de viktige byene i Storbritannia. Piccadilly har også egen T-banestasjon som ligger i gangavstand unna oss, og det er flere bussholdeplasser bare noen kvartaler fra filialen vår.
Hvordan skaffe leiebil på Piccadilly i Manchester?

Hvordan skaffe leiebil på Piccadilly i Manchester?

Vi har minibusser med plass til 16 passasjerer dersom dere er mange på reise i Storbritannia, og du finner enkelt en lekker premiummodell dersom du vil gi firmaet ditt et godt ansikt utad. Videre kan vi by på økonomibiler til lave priser, familiebiler eller robuste 4x4 dersom du skal på landturer. Har du smarttelefon, kan du velge en spesifikk modell med vår app ved utlevering, som for eksempel Audi A5 eller den kompakte og rimelige Peugeot 308. Du får air condition med alle modeller bortsett fra på de store varebilene, og tredjepartforsikring er alltid forhåndsbetalt hos Sixt. For å optimalisere kjøretøyet til din situasjon kan du bestille ekstragoder som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse, og våre ansatte vil med glede gi deg reisetips. Skaff deg en leiebil på Piccadilly i Manchester for å nyte full reisefrihet.
Show more

Greit å vite når du leier på Manchester Piccadilly

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Manchester Piccadilly?
For å leie en bil med SIXT ved Manchester Piccadilly må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Manchester Piccadilly.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Manchester Piccadilly?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 1123 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Manchester Piccadilly

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Manchester Piccadilly?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Manchester Piccadilly?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Manchester Piccadilly

Vis mer