Bilutleie
Aberdeen
Kollaps
Storbritannia // Aberdeen
Endre personlige detaljer

Leiebil Aberdeen: Sixt Bilutleie online

Aberdeen er Skottlands tredje største by og grenser mot Nordsjøen. Dermed kan du oppleve både Storbritannias dramatiske nordkyst og lyngheier på én og samme biltur. Leiebil i Aberdeen er helt nødvendig for å få med seg alt hva denne regionen har av opplevelser, og Sixt er et klokt valg, ettersom vi har gode tilbakemeldinger og en topp moderne bilpark som sikrer en komfortabel kjøretur. Kategoriene du kan velge blant er familiebiler, økonomibiler, luksusbiler, 4x4, eller bestill en minibuss så du har godt med plass.

 
 • Aberdeen Flyplass
  Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Aberdeen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Aberdeen?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om våre stasjoner i Aberdeen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her kan du kjøre i en forsikret bil som også dekker lokasjonstillegg samt 30 mil gratis kjørelengde, som alltid er inkludert i prisen. GPS og barnesete er alltid mulig å bestille i tillegg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve i Aberdeen med leiebil

Kjør til Union Street og George Street for å finne fristende butikker og kjøpesentre, og mens du utforsker sentrum videre, vil du finne mange storslåtte byggverk. Du vil se flere flotte bygg av granitt som nylig har blitt rengjort og skinner som nye. Aberdeen regnes også som Skottlands grønneste by, med 45 parker som alle byr til rolige gangturer. Her kan du slå et slag golf på høykvalitetsbaner, og Aberdeen er rik på idrett. Her finner du cricketbaner, rugby- og fotballbaner. Kjører du langs kysten, vil du ofte se småsamfunn og enslige fyrtårn som er bygget på klipper. Sixt bilutleie i Aberdeen bør prøves for å være sikret en rimelig leiebilferie.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service