Bilutleie på Aberdeen Flyplass

 

Mest populære i Aberdeen Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Aberdeen Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Aberdeen Flyplass-stasjon

Adresse

Upper Farburn Road Car Rental Centre, AB21 7GR Aberdeen, Storbritannia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 20:00
Lør - Søn
08:00 - 16:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Aberdeen Flyplass

Sixt bilutleie på Aberdeen flyplass i Storbritannia

Sixt bilutleie på Aberdeen flyplass i Storbritannia

La Sixt være ditt første inntrykk av Skottland ved å bestille leiebil fra oss på Aberdeen flyplass. Vi tilbyr leiebiler for ethvert behov, som praktiske stasjonsvogner, sedaner og SUV, eller prøv robuste firehjulstrekkere og strøkne sportsbiler. Som ekstra tillegg får du blant annet alltid 300 km gratis kjørelengde og ekstra forsikring, og GPS kan legges til avhengig av bilkategori. Straks du har satt deg inn i din leiebil på Aberdeen flyplass, er det fritt fram for å utforske det Skottland tilbyr.
Hvordan bestille leiebil på Aberdeen flyplass, ABZ?

Hvordan bestille leiebil på Aberdeen flyplass, ABZ?

Aberdeen lufthavn er internasjonal og er en av Skottlands største. Den befinner seg rundt 10 kilometer fra Aberdeens bysentrum, som gjør at leiebil blir et praktisk valg for å komme seg inn til byen raskt. Sixt bilutleies stasjon på Aberdeen lufthavn finner du enkelt frem til like utenfor flyplassområdet, hvor du vil bli tatt hjertelig imot av våre ansatte. Vi gjør oppmerksom på at du med sikkerhet vil få bilkategorien du har bestilt, men ikke nødvendigvis en bestemt bilmodell.
Mulighetene med leiebil i Aberdeen

Mulighetene med leiebil i Aberdeen

Aberdeen er en kystby på Skottlands østside med rundt 250 000 innbyggere. Den blir kalt for granittbyen, fordi mange bygninger har granitt som byggemateriale fra viktoriatiden. Det gjør at bygningene har blitt godt bevart, og til og med hverdagslige konstruksjoner som biblioteker og postkontorer er vakkert utsmykket. Kjør til Union Street og se flere storslåtte konstruksjoner av granitt som kan lyse som sølv i solen. Aberdeen har 45 grønne lunger for å få ned pulsen, og vil du utforske utfor byen, kan du spandere litt over en times kjøring på å dra til Balmoral-slottet, en av sommerresidensene til kongefamilien. Sixt håper å se deg på Aberdeen lufthavn, slik at du kan se det beste av Skottland med en leiebil som fremkomstmiddel.
Show more

Greit å vite når du leier på Aberdeen Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Aberdeen Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Aberdeen Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Aberdeen Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Aberdeen Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 588 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Aberdeen Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Aberdeen Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Aberdeen Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Aberdeen Flyplass

    Vis mer