Bilutleie
Tenerife Sor Flyplass
Kollaps
Spania // Teneriffa // Tenerife Sør Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Tenerife Sør Flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Zona rent a car - Llegadas
  38610 Granadilla de Abona ES +34-871180192
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: TFS
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Når du er i besittelse av en leiebil fra Tenerife Sor flyplass, har du fri aksess til den største øya av Kanariøyene, med mengder av attraksjoner du kan besøke etter din egen tidsplan. Sixt er som vanlig på pletten for å hjelpe deg med personlig transport, og vi har over 100 års erfaring med å behandle bestillinger og gi gode kundeopplevelser. Kategoriene vi tilbyr her, er økonomibiler til gunstige priser, familiebiler til allmenn bruk, 4x4 som får deg frem overalt, minibusser så du får plass til alt utstyret du skal ha med deg på stranden, og kabrioleter som står i stil med klimaet her. Det er mange goder å høste når du benytter Sixt bilutleie på Tenerife Sor flyplass.

Hvordan leie bil på Tenerife Sor flyplass

Tenerife Sor flyplass (TFS) er også kjent som Tenerife South-Reina Sofia flyplass og er den travleste i hele denne delen av Spania. Det er rundt 11 millioner passasjerer som benytter denne lufthavnen hvert år, og terminalbygget har et eget område for leiebiler der du lett vil få øye på den oransje logoen vår. Med smarttelefon kan du velge deg eksakt modell ved utlevering, som for eksempel den kritikerroste Opel Zafira eller en Mercedes Benz C-klasse. Lufthavnen ligger litt unna de større byene på Tenerife, og derfor kommer du raskest frem til din destinasjon med et eget kjøretøy. Kollisjonsskadeforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du kan lett be om ekstrautstyr, som dieselmotor eller GPS for enkel navigasjon.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Tenerife Sor flyplass

Det er nok vanlig for mange å vende snuten mot vest til Playa de las Américas som har et stort bysentrum fullt av spisesteder og butikker. Her har du også muligheten til å besøke en av verdens best vannparker, Siam Park, som byr på flere dager med topp underholdning. Like i nærheten ligger også Aqualand som er en annen vannpark av høy kvalitet, og som på alle Kanariøyene er det mye fint landskap du kan oppdage lengre inn på øya. En tur opp i høyden til vulkanen Teide er absolutt å anbefale, og Sixt bilutleie på Tenerife Sor flyplass er klar til tjeneste!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Tenerife Sor Flyplass TFS Zona rent a car - Llegadas 38610 Granadilla de Abona 28.048171, -16.576798 +34-871180192

Sixtstasjon Tenerife Sor Flyplass TFS

Zona rent a car - Llegadas
38610 Granadilla de Abona
 
Telefon +34-871180192

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Henting / levering utenfor åpningstider

Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4
 • Velg en bil med din smart telefon ved utlevering
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service