Bilutleie i Teneriffa

 

Mest populære i Teneriffa

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tenerife Sor Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Teneriffa

Sixt bilutleie på Tenerife, Spania

Sixt bilutleie på Tenerife, Spania

Mange turister velger Tenerife som reisemål, årlig faktisk nesten 5 millioner. Øya er spekket med severdigheter for alle aldersgrupper og er den største av Kanariøyene. Du gjør lurt i å bestille leiebil på Tenerife, siden det er trangt om plassen på offentlig transport, og i tillegg har en leiebil mye større rekkevidde enn kollektivtrafikk. Stedet på Tenerife hvor du finner vår stasjon, er naturlig nok på Tenerife Sør flyplass (TFS), som er den største av lufthavnene. Kategoriene du finner hos Sixt, passer for familier og alenereisende, vi har nemlig både sedan, stasjonsvogn, SUV, 4x4 og biler i luksusklassen.
Hvordan skaffe leiebil på Tenerife?

Hvordan skaffe leiebil på Tenerife?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon på Tenerife og alt du kan få av ekstraoppgraderinger. Dermed vil leiebilen din stå klar akkurat slik du vil ha den. Bli kjent med øyas veinett ved å dra nytte av ubegrenset kjørelengde, som du alltid får inkludert, og air condition gjør at du slipper å ha vinduene på vidt gap hele tiden. Flere ekstragoder kan skaffes for et mindre tilleggsbeløp, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil på Tenerife

Hva du kan oppleve med leiebil på Tenerife

Tenerife er en øy av betydelig størrelse, derfor er leiebil den beste måten å komme seg rundt på, og se landskapet som endrer seg etter hvert som du kjører rundt. Kom deg til midten av øya med leiebil og se det måneaktige landskapet i Teide nasjonalpark, der også landets høyeste fjell er lokalisert. Tar du bilen helt nord på øya, finner du Anaga-massivet, en fjellkjede med landsbyer som ligger fastklemt mellom åsene. Siam vannpark er også verdt et besøk, ettersom den regnes som en av Europas beste. En helt ny opplevelse åpner seg med Sixt bilutleie på Tenerife.
Show more

Greit å vite når du leier i Teneriffa

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Teneriffa?
For å leie en bil med SIXT ved Teneriffa må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Teneriffa.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Teneriffa?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Teneriffa. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 6108 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Teneriffa

Hva trenger jeg for å leie en bil i Teneriffa?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Teneriffa?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Teneriffa?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Teneriffa

Vis mer