Bilutleie på La Palma Flyplass (Canaries)

 

Mest populære i La Palma Flyplass (Canaries)

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved La Palma Flyplass (Canaries) som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til La Palma Flyplass (Canaries)-stasjon

Adresse

Aerop. Santa Cruz de La Palma, 38738 Santa Cruz (Canary Islands), Spania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:30 - 21:30
Helligdager
07:30 - 21:30

Våre tjenester ved La Palma Flyplass (Canaries)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kanariøyene er kjent for sine mange attraksjoner og deilige klima som varer hele året, og Sixt bilutleie på La Palma flyplass inviterer deg til å oppleve dette på best mulig måte. Hos oss er det alltid lave priser på leiebiler, og bilflåten vår består utelukkende av nylig oppgraderte kjøretøy. Vi har kategoriene 4x4 så du kommer deg frem ved alle slags veiforhold, kompaktbiler til rimelige priser, familiebiler for inntil fem personer eller luksusmodeller så du kan kjøre rundt med noe helt spesielt. Air condition er installert i samtlige modeller og kommer godt med når du setter deg inn i en glovarm bil etter en lang dag utendørs.
Det er grei skuring å leie bil på La Palma flyplass

Det er grei skuring å leie bil på La Palma flyplass

La Palma flyplass (SPC) mottar årlig godt over 1 million turister, og filialen vår ligger praktisk plassert inne på flyplassområdet slik at du raskt kan komme i gang med leiebiloppholdet ditt. Skulle du ha spørsmål, vil de bli besvart av våre erfarne ansatte, og du kan også møte opp uten avtale for å få utlevert en leiebil. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er blant ekstragodene du får med Sixt bilutleie på La Palma flyplass, samt ubegrenset kjørelengde. Vi har også alltid tilgjengelige oppgraderinger som GPS og barnesete til minsten.
Bli kjent i området med leiebil fra La Palma flyplass

Bli kjent i området med leiebil fra La Palma flyplass

Mot nord ligger byen Santa Cruz som har mange spisesteder og butikker, og flere interessante veistrekninger som slynger seg opp gjennom åsene. Det er veldig mye flott natur du kan oppdage lenger inn på øya, og spesielt anbefales en kjøretur langs veien LP-4 som strekker seg tvers over øya og tar deg langt opp i høyden. Det er selvfølgelig mange bademuligheter på La Palma, og det finnes vel ingen enklere måte å komme seg til stranden på enn med en leiebil fra La Palma flyplass?
Show more

Greit å vite når du leier på La Palma Flyplass (Canaries)

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på La Palma Flyplass (Canaries)?
For å leie en bil med SIXT ved La Palma Flyplass (Canaries) må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i La Palma Flyplass (Canaries).
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på La Palma Flyplass (Canaries)?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på La Palma Flyplass (Canaries)

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på La Palma Flyplass (Canaries)?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på La Palma Flyplass (Canaries)?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to La Palma Flyplass (Canaries)

Vis mer