Bilutleie i La Palma Canarias

 

Mest populære i La Palma Canarias

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved La Palma Flyplass (Canaries) som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved La Palma Canarias

Enkelt å ordne leiebil i Palma de Canarias

Enkelt å ordne leiebil i Palma de Canarias

Kanariøyene i Spania er et kjent og kjært reisemål for solhungrige nordmenn, men øya La Palma har mer å friste med enn bare strender. Med en leiebil fra La Palma Canarias kan du oppleve furuskoger, ørkenlandskap og vulkanske krater. Du finner Sixt bilutleie i La Palma Canarias på flyplassen La Palma lufthavn (SPC) derdu får leiebilen som står klar allerede ved ankomst. Vi har et utvalg kjøretøy som passer for enhver smak og behov. Velg blant våre sedaner, unn deg en kabriolet i den varme brisen eller bestill en minibuss med ekstra god plass. Kanariøyene er populære blant barnefamilier, og de fleste av våre leiebiler i La Palma Canarias leveres med air condition som holder store og små avkjølte på kjøreturen. Du kan også forhåndsbestille et barnesete fra Sixt. Vi inkluderer fri kjørelengde ved vår bilutleie i La Palma Canarias slik at du kan dra på mange turer rundt på den frodige øya. I tillegg kan du registrere en ekstra sjåfør helt uten ekstra kostnad. Bestill en GPS på forhånd, og du er klar for en av Spanias vakreste naturperler. Sixt sørger for at du får en bil i valgt kategori, men nøyaktig modell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Ut i naturen på Palma de Canarias

Ut i naturen på Palma de Canarias

Santa Cruz er øyas hovedstad med sjarmerende brosteinsgater og gamle bygninger. Ved Plaza de España ligger rådhuset og kirken El Salvador. Den enkleste måten å utforske den ville naturen på er med leiebil fra Palma Canarias. Få med deg Parque Nacional de la Caldera de Taburiente med furuskog og et stort erosjonskrater. I nasjonalparken Cumbre Vieja ser du vulkankratere. Kjør opp til øyas høyeste punkt El roque de los Muchachos (2426 m.o.h.) for en fantastisk utsikt over øya. Frister det med et bad, er det flere strender å velge mellom, som Los Cancajos ved hovedstaden og Puerto Naos på vestsiden.
Show more

Greit å vite når du leier i La Palma Canarias

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i La Palma Canarias?
For å leie en bil med SIXT ved La Palma Canarias må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i La Palma Canarias.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i La Palma Canarias?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i La Palma Canarias. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i La Palma Canarias

Hva trenger jeg for å leie en bil i La Palma Canarias?
Kan jeg bestille en langtidsleie i La Palma Canarias?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i La Palma Canarias?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in La Palma Canarias

Vis mer