Bilutleie
Upington
Kollaps
Sør-Afrika // Upington
Endre personlige detaljer

Leiebil Upington: Sixt Bilutleie online

Den fremgangsrike, velorganiserte byen Upington i det nordvestlige Sør-Afrika rommer en rekke frodige hager og enda flere daddelpalmer. Med egen leiebil i Upington får du friheten til å oppleve den grønne Kalaharis sentrale hub helt etter eget skjema. Hos Sixt bilutleie på Upington flyplass hjelper vi deg å gjøre reisen enkel og komfortabel. Vårt brede utvalg av topp moderne kjøretøy lar deg velge mellom kompakte sedaner til hverdagsbruk, romslige minibusser for større reisefølger, kraftige 4x4 for utfordrende terreng og raske og luksuriøse sportsbiler for litt ekstra stil.

 
 • Upington Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Diedericks Road
  8800 Upington

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Upington/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery and Collection
  8800 Upington

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Helligdag08:00 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Den optimale reiseopplevelsen med egen leiebil i Upington

Omringet av landlige og idylliske omgivelser rundt fem kilometer fra Upington sentrum finner du Sixt på flyplassen direkte etter ankomst. Takket være lufthavnens beskjedne størrelse er det enkelt å lokalisere vår signaloransje og lett gjenkjennelige skranke. Vel fremme kan du puste lettet ut mens vi hjelper deg gjennom papirarbeidet og får deg raskt på plass bak bilrattet. Hos Sixt vil vi alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har booket, men vi gjør oppmerksom på at modellene som er tilgjengelige, kan variere ved ankomst. Vi ønsker å gi deg den optimale kjøreopplevelsen og har derfor inkludert både LDW- og tredjepartforsikring i prisen på samtlige kjøretøy i Upington.

Livlig by med eksotiske omgivelser

Med egen leiebil i Upington kan du utforske den livlige byens mange sider på egen hånd. Brede boulevarder og rikelig med markeder og butikker avløses av rolige sidegater der du kan nyte forfriskende utsikt mot elven og palmerekkene. Med sin plassering i nærheten av Sør-Afrikas lengste elv Oranje gir Upington deg muligheten til å oppleve det legendariske Augrabies-fossefallet. Fossefallet omringes av nasjonalparken Kgaladi som grenser til Botswana med sine 38 000 kvadratkilometer. Her kan du oppleve Afrikas eksotiske dyrearter langs elvebredden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service