Bilutleie i Pietermarizburg

 

Våre tjenester ved Pietermarizburg

Raskt og enkelt å ordne leiebil i Pietermarizburg

Raskt og enkelt å ordne leiebil i Pietermarizburg

Historiske bygninger, interessante museer og nærhet til mange spennende destinasjoner i provinsen KwaZulu-Natal. Alt dette gjør Pietermarizburg til en by som er verdt et besøk. Men kollektivtilbudet er ikke så utviklet, og derfor lønner det seg å leie en bil i Pietermarizburg så du ikke er avhengig av taxi. Det ordner du enkelt på Sixt sin stasjon for bilutleie i Pietermarizburg. I vårt varierte utvalg av kjøretøy finner du stasjonsvogner, sportsbiler og cabrioleter til konkurransedyktige priser. Vi har også robuste 4x4 som passer spesielt godt hvis du skal kjøre mye i ulendt terreng, for eksempel langs kysten av Sør-Afrika. Sixt sin stasjon for bilutleie i Pietermarizburg ligger sentralt plassert på Pietermarizburg flyplass (PZB). Hent leiebilen din i Pietermarizburg med en gang du kommer, og du er klar for et eksotisk eventyr. Når du leier bil hos Sixt, får du blant annet air condition og tredjepartforsikring inkludert i prisen. Ta også en titt på våre valgfrie tilleggsforsikringer og bestill det du trenger på forhånd. Er du på familieferie, kan du bestille barnesete også. Nøyaktig hvilken bil du får, er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men vi står alltid klare med en bil i samme kategori.
Frihet til å utforske med leiebil fra Pietermarizburg

Frihet til å utforske med leiebil fra Pietermarizburg

Med eget kjøretøy i Pietermarizburg står du fritt til å utforske både byen og alle de spennende destinasjonene i nærheten. Rådhuset som ligger i en stor mursteinsbygning, er verdt å få med seg. De minste vil like et besøk på Butterflies for Africa og se sommerfugler, fisker og fugler. I Queen Elizabeth Park kan dere vandre blant sebraer og apekatter som går fritt rundt. Få med deg noen av museene og galleriene, som Tatham kunstgalleri og Voortrekker-museet før du fortsetter ut av byen. Kjør gjerne vestover til innlandsområdet Midlands Meander der du finner mange flotte turområder, eller ta turen til østkysten av Sør-Afrika og storbyen Durban.
Show more

Greit å vite når du leier i Pietermarizburg

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Pietermarizburg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Pietermarizburg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Pietermarizburg. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Pietermarizburg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 5 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Pietermarizburg

Kan jeg bestille en langtidsleie i Pietermarizburg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Pietermarizburg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Pietermarizburg

Vis mer