Bilutleie
Pietermarizburg
Kollaps
Sør-Afrika // Pietermarizburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Pietermarizburg: Sixt Bilutleie online

Historiske bygninger, interessante museer og nærhet til mange spennende destinasjoner i provinsen KwaZulu-Natal. Alt dette gjør Pietermarizburg til en by som er verdt et besøk. Men kollektivtilbudet er ikke så utviklet, og derfor lønner det seg å leie en bil i Pietermarizburg så du ikke er avhengig av taxi. Det ordner du enkelt på Sixt sin stasjon for bilutleie i Pietermarizburg. I vårt varierte utvalg av kjøretøy finner du stasjonsvogner, sportsbiler og cabrioleter til konkurransedyktige priser. Vi har også robuste 4x4 som passer spesielt godt hvis du skal kjøre mye i ulendt terreng, for eksempel langs kysten av Sør-Afrika.

 
 • Pietermaritzburg Flyplass
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  Ma. - Fr.07:00 - 19:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 19:30
  Helligdag07:00 - 19:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Pietermaritzburg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  Ma. - Fr.07:00 - 19:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 19:30
  Helligdag07:00 - 19:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Raskt og enkelt å ordne leiebil i Pietermarizburg

Sixt sin stasjon for bilutleie i Pietermarizburg ligger sentralt plassert på Pietermarizburg flyplass (PZB). Hent leiebilen din i Pietermarizburg med en gang du kommer, og du er klar for et eksotisk eventyr. Når du leier bil hos Sixt, får du blant annet air condition og tredjepartforsikring inkludert i prisen. Ta også en titt på våre valgfrie tilleggsforsikringer og bestill det du trenger på forhånd. Er du på familieferie, kan du bestille barnesete også. Nøyaktig hvilken bil du får, er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men vi står alltid klare med en bil i samme kategori.

Frihet til å utforske med leiebil fra Pietermarizburg

Med eget kjøretøy i Pietermarizburg står du fritt til å utforske både byen og alle de spennende destinasjonene i nærheten. Rådhuset som ligger i en stor mursteinsbygning, er verdt å få med seg. De minste vil like et besøk på Butterflies for Africa og se sommerfugler, fisker og fugler. I Queen Elizabeth Park kan dere vandre blant sebraer og apekatter som går fritt rundt. Få med deg noen av museene og galleriene, som Tatham kunstgalleri og Voortrekker-museet før du fortsetter ut av byen. Kjør gjerne vestover til innlandsområdet Midlands Meander der du finner mange flotte turområder, eller ta turen til østkysten av Sør-Afrika og storbyen Durban.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service