Bilutleie
Mthatha
Kollaps
Sør-Afrika // Mthatha
Endre personlige detaljer

Leiebil Mthatha: Sixt Bilutleie online

Skal du kjøre langs The Wild Coast sørøst i Sør-Afrika, er Mthatha (som tidligere het Umtata) den siste byen med et noenlunde godt utvalg av butikker og servicetilbud. Lei en bil i Mthatha og tilbring noen dager i byen før du fortsetter mot den utemmede kyststrekningen. På Sixt stasjon for bilutleie i Mthatha har vi et utvalg kjøretøy som passer for forskjellige behov. Velg en av våre praktiske stasjonsvogner hvis du skal oppholde deg mest i byen, eller velg en spenstig sportsbil om du vil unne deg noe ekstra. Har du planer om å kjøre mye langs kysten, anbefaler vi en 4x4 som tåler kjøring i ulendt terreng.

 
 • Mthatha Flyplass
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.13:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Mthatha Flyplass

  Sixt Bilutleie
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.13:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Spesifikke tjenester fra Sixt i Mthatha

Vår stasjon i Mthatha ligger praktisk plassert på Mthatha flyplass (UTT). Dermed kan du hente bilen med det samme du har gått av flyet. Reserver det du trenger av ekstrautstyr på forhånd, så sørger vi for at alt er klart når du kommer. Skal du kjøre mye rundt i området, kan du leie en GPS fra Sixt og registrere en ekstra sjåfør. Du kan også forhåndsbetale for tollen så du slipper å stresse med bompenger underveis. Sixt bilutleie i Mthatha kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i den kategorien du har valgt.

Kjør langs den ville kysten med leiebil fra Mthatha

Med leiebil fra Mthatha har du tilgang til mange spennende reisemål. Men før du kjører videre, er det verdt å få med seg Nelson Mandela-museet. Kjør videre noen timer østover og du kommer til kysten med dramatisk klippelandskap, strandperler og små landsbyer. Noen av høydepunktene er Hluleka naturreservat, Coffee Bay og Bulungula. Frister det med litt storbyliv igjen, kan du kjøre noen timer nordover til Durban, som er en av de største byene i Sør-Afrika.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service