Bilutleie
Midrand
Kollaps
Sør-Afrika // Midrand
Endre personlige detaljer

Leiebil Midrand: Sixt Bilutleie online

Midrand ligger lett tilgjengelig fra motorveien midt mellom Johannesburg og Pretoria. Sixt er selvfølgelig på plass med en stasjon for bilutleie i Midrand, som regnes som en av regionen Gautengs viktigste forretningsbyer. Enten du er på bedriftsreise, kombinerer forretninger og ferie eller er på rundreise i Sør-Afrika, har vi kjøretøy som egner seg for forskjellige behov. I vårt brede utvalg av leiebiler finner du økonomibiler, familiebiler, spreke sportsbiler og lekre cabrioleter, og skal du kjøre mye rundt i naturparkene og annet ulendt terreng, passer det kanskje best med en SUV.

 
 • Midrand

  Sixt Bilutleie
  451 New Rd,Cnr 16th and New Rd
  1685 Midrand

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Med våre tjenester får du en optimal kjøreopplevelse i Midrand

Når sola steker godt over Sør-Afrika, vil du sette pris på at våre leiebiler i Midrand leveres med air condition. Vi gir deg også flere smarte forsikringer inkludert i prisen. Har du behov for tilleggsforsikringer, kan du bestille det hos oss, slik at du kan føle deg trygg enten du kjører i storbytrafikken i Johannesburg eller skal ut på eventyr i den afrikanske naturen. Du kan også leie et moderne navigasjonssystem og registrere en ekstra sjåfør. Sixt bilutleie i Midrand kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi står alltid klare med en bil i samme kategori.

Fra forretninger til sightseeing i Midrand

Med en leiebil i Midrand fra Sixt får du med deg alle byens severdigheter. Liker du fart og spenning, anbefales en tur til Kyalami racetrack der flere store motorsportarrangementer går jevnlig av stabelen. Ta også en titt på moskeen Nizamiye Masjid, som er en av de største og vakreste i Afrika. Gallagher konferansesenter er et av de største i Afrika og inneholder flere store messehaller, konferanserom og auditorier. På eiendommen er det også overnattingsmuligheter, restaurant, festsal og rosehager. Med leiebil fra Midrand kan du utforske mer av nærområdet. Pretoria, Johannesburg og Rhino & Lion naturreservat er bare noen av attraksjonene du kan få med deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service