Bilutleie
Durban King Shaka Flyplass
Kollaps
Sør-Afrika // Durban // Durban King Shaka Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Durban King Shaka Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Car Rental Building 2
  4000 Durban ZA +27-112309999
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: DUR
Åpningstider
Ma. - Sø.05:30 - 22:00
Helligdag05:30 - 22:00
 
 

For best mulig mobilitet og komfort når du besøker Sør-Afrikas østkyst, anbefaler vi at du tar en titt på Sixt sitt store utvalg av leiebiler på Durban flyplass. Nyt full reisefrihet ved å kunne kjøre rundt hvor du vil og når du vil, og du velger selv hvor lenge du vil oppholde deg på de mest spennende stedene. Velg bilmodell fra kategorier som økonomibiler til priser som ikke gjør stort innhugg i lommeboken din, praktiske familiebiler eller 4x4 som tar deg frem overalt. Når du reserverer din leiebil på forhånd, er du allerede sikret nyttige ekstragoder som air condition og lokasjonstillegg, og du har også muligheten til å bestille oppgraderinger som barnesete for minstemann og GPS for enkel navigasjon. Sixt bilutleie på Durban flyplass gjør billeie enkelt for deg og ditt reisefølge.

Hvordan leie bil på Durban flyplass?

Durban flyplass (DUR) har også navnet Kong Shaka internasjonale lufthavn og betjener hvert år flere millioner reisende. Vi i Sixt markerer alltid våre filialer tydelig og plasserer dem strategisk til slik at du raskt vil få øye på vår skranke på Durban flyplass. Alle eventuelle spørsmål vil bli besvart av vårt vennlige team, og fra du overtar nøklene er du bare en knapp halvtime fra bysentrum. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Utforsk Sør-Afrikas andre største by

Ettersom Durban ligger på Sør-Afrikas østkyst, er det mange vannbaserte aktiviteter å velge mellom, spesielt anbefales Ushaka Marine World som passer for hele familien. Selvsagt finner du også flere kilometerlange vakre strender som best kan besøkes med leiebil fra Durban flyplass. For den sportsinteresserte er Moses-Mabhida-stadion en høyst interessant attraksjon — en fotballstadion med kapasitet til 70.000 tilskuere som ble bygget til fotball-VM i Sør-Afrika i 2010. Sixt bilutleie på Durban flyplass er klar til å hjelpe deg med din personlige transport under ditt opphold.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.05:30 - 22:00
Helligdag05:30 - 22:00

Kontakt

Sixtstasjon Durban King Shaka Flyplass DUR Car Rental Building 2 4000 Durban -29.614444, 31.116389 +27-112309999

Sixtstasjon Durban King Shaka Flyplass DUR

Car Rental Building 2
4000 Durban
 
Telefon +27-112309999

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service