Bilutleie
Durban
Kollaps
Sør-Afrika // Durban
Endre personlige detaljer

Leiebil Durban: Sixt Bilutleie online

Durban må ofte leve i skyggen av Cape Town, som er en mer kjent turistdestinasjon, men alle som drar hit til Sør-Afrikas østkyst vil ikke bli skuffet. Byen er full av severdigheter og ting å oppdage, og med leiebil i Durban har du gjort rundreisen mye enklere for deg selv. Sixt tilbyr et utvalg kjøretøy i kategoriene økonomibiler til gunstige priser, familiebiler med god plass til folk og bagasje, minibusser med mange seter, 4x4 som er som skapt for oppdagelsesturer i Sør-Afrikas villmark, eller sportsbiler for deg som vil ha ekstra høy komfort. Vi har heldigvis air condition installert i samtlige modeller, siden temperaturene her nok kan bli i høyeste laget.

 
 • Durban King Shaka Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Car Rental Building 2
  4000 Durban

  Ma. - Sø.05:30 - 22:00
  Helligdag05:30 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Durban

  Sixt Bilutleie
  206 Dr Pixley KaSeme Street
  4001 Durban

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Durban Umhlanga Ridge

  Sixt Bilutleie
  6 Sunset Crescent
  4000 Umhlanga

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Lett å ordne med leiebil i Durban

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Durban og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi befinner oss naturligvis på blant annet Durban lufthavn (DUR), der våre serviceinnstilte medarbeidere vil sørge for at du snart kan vri om nøkkelen på kjøretøyet ditt, og det er flere forsikringer inkludert i prisen. Også nyttig ekstrautstyr som GPS og ekstra sjåførtillatelse kan komme godt med i en millionby som Durban, så bare gi beskjed om du ønsker dette. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan du få med deg med leiebil i Durban?

Siden Durban er en kystby, er det selvsagt mengder av badesteder å velge mellom, og familiestedet uShaka Marine World vil more alle aldersgrupper. Durban har også flere store golfbaner nesten midt i bysentrum, og naturligvis mange kjøpesentre der du kan besøke både luksusbutikker og lokale butikker. Kjør litt lenger innover og se alle husene som ligger spredt i de grønne skråningene, og en utforskingstur langs kysten er heller ikke å forakte. Mye blir mulig med Sixt bilutleie i Durban.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service