Bilutleie
Koper
Kollaps
Slovenia // Koper
Endre personlige detaljer

Leiebil Koper: Sixt Bilutleie online

Den lille byen Koper i Triestebukta ved Adriaterhavet har rundt 25 000 innbyggere. Den slovenske byen er fortsatt preget av dens felles historie med Italia, og med leiebil i Koper kan du enkelt ta turen over grensen. Byen er faktisk tospråklig, med slovensk som hovedspråk og en liten andel italienskspråklige innbyggere. Her har du alle fasiliteter og opplevelsesmuligheter innenfor rekkevidde, og med Sixt bilutleie får du muligheten til å skreddersy turen med en leiebil som passer dine behov. Våre tilgjengelige bilkategorier med topp moderne kjøretøy passer både for enkeltpersoner, par og grupper. Med Sixt bilutleie i Koper vil du få fullt utbytte av mulighetene i Slovenia.

 
 • Koper

  Sixt Bilutleie
  Pristaniska 21
  6000 Koper

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Koper?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Koper og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Her på våre nettsider kan du reservere ønsket bilkategori samt ekstratjenester som GPS og barneseter. Vi gir deg fri kjørelengde og air condition med de fleste av våre bilmodeller, og våre forsikringsordninger gir deg en trygg leiebilopplevelse. Ved forhåndsbestilling garanterer Sixt at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Koper

Fra kystbyen med Slovenias største havn har du både natur, kultur og historie for dine føtter med en leiebil fra Sixt. Med knappe 6,5 mil til nærmeste flyplass i Trieste og 12 mil til hovedstaden Ljubljana har du alle muligheter i overkommelig nærhet med et disponibelt kjøretøy. Samtidig er strandlivet i Izola og Piran bare en kort kjøretur unna. Her finner du både båtliv og mulighet for vannaktiviteter og solbading. Selve bysentrum i Koper har flere attraktive severdigheter som gamlebyen, det pretorianske palasset og katedralen. Prisnivået er hyggelig i dette vakre landet, så unn deg også overnatting på et bedre hotell og nyt det slovenske kjøkken på en av restaurantene etter en opplevelsesrik dag på farten.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service