Bilutleie
Celje
Kollaps
Slovenia // Celje
Endre personlige detaljer

Leiebil Celje: Sixt Bilutleie online

Celje er den tredje største byen i Slovenia og ligger ved elven Savinja, omtrent midt i landet. Byen vitner om en rik og turbulent historie med sine vakre bygninger og mange kulturelle og historiske attraksjoner. Med leiebil i Celje kan du oppleve mye av både byen, regionen og landet, ettersom avstandene mellom severdighetene er relativt korte. Ved å benytte deg av våre tilbud for bilutleie i Celje, kan du oppdage denne regionen i ditt eget tempo. Vi tilbyr bilkategorier som passer for dine reiseplaner, enten du reiser alene eller i en større gruppe. Velg mellom økonomiske personbiler og stasjonsvogner, lekne sportsbiler, spreke firehjulstrekkere eller en minibuss om du har bruk for ekstra plass.

 
 • Celje

  Sixt Bilutleie
  Mariborska Cesta 54
  3000 Celje

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Celje?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Celje og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Her på våre nettsider kan du ordne alt før avreise ved å bestille aktuell bilkategori og ekstratjenester som barnesete og GPS. Ved forhåndsbestilling står bilen klar til deg når du ankommer. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Våre hyggelige ansatte kan selvsagt også gi deg reisetips på veien.

Hva du kan oppleve med leiebil i Celje

Det gamle hertugsetet Celje slott er et naturlig midtpunkt og en attraksjon du ikke bør gå glipp av, og her får du også servert slovensk mat i restauranten som er tilknyttet stedet. Med leiebil i Celje er veien videre enkel, og er du historieinteressert, bør du blant annet legge turen innom Museet for moderne historie. Er du glad i nye utfordringer, kan den svært spesielle parken Zorb Ekopool gi en annerledes opplevelse. Her triller du rundt i parken i en boble av plast — men det er ikke for deg som lett blir svimmel! I denne regionen i Slovenia finner du også flere hotell med spa og andre fasiliteter. Med Sixt bilutleie i Celje har du spennende dager i vente.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service