Bilutleie
Brnik
Kollaps
Slovenia // Brnik
Endre personlige detaljer

Leiebil Brnik: Sixt Bilutleie online

Når du lander på flyplassen i Brnik, i dag kalt Ljubljana airport (LJU), befinner du deg midt i smørøyet i det vakre Slovenia. Med leiebil i Brnik har du en rekke opplevelser innen rekkevidde. I Slovenia er avstandene korte, og du vil få mye ut av oppholdet her når du har et eget kjøretøy tilgjengelig. Hos Sixt kan du få en leiebil som passer dine reisebehov, enten du er forretningsreisende, på ferie med familien eller reiser med partneren din. Velg mellom en bensingjerrig økonomibil, sporty cabriolet, SUV eller varebil dersom du har behov for mer hestekrefter eller mye plass. Velkommen til Sixt bilutleie i Brnik!

 
 • Ljubljana Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Brnik?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Brnik og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Her på våre nettsider kan du booke ønsket bilkategori og legge til ekstratjenester som barneseter eller GPS. Du får ubegrenset kjørelengde og air condition med på kjøpet. Om du fullfører bestillingen online før avreise, vil en bil i valgte kategori stå klar til deg ved ankomst på flyplassen. Selv om en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten på leietidspunktet, garanterer vi deg en leiebil i ønsket bilkategori. Dermed ligger alt til rette for en komfortabel leiebilopplevelse.

Hva du kan oppleve med leiebil i Brnik

Fra den oversiktlige flyplassen i Brnik er veien videre enkel med en leiebil fra Sixt. Tar du turen nordover, er Østerrikes grense kun en times biltur unna, og i sør finner du Slovenias hovedstad Ljubljana. Her vil de kulturelle og historiske opplevelsene konkurrere om oppmerksomheten i det vakre landskapet. Besøk den vakre St. Nicholas-katedralen, spaser over trippelbroene Tromostovje eller ta en tur innnom gamlebyen for hyggelige kaféer og småbutikker. Gå heller ikke glipp av det vakre Ljubljana-slottet, som i dag huser både konserter og andre arrangementer i tillegg til museum. Våre dyktige og lokalkjente ansatte kan gi deg flere reisetips for destinasjonen, så ikke nøl med å kontakte Sixt bilutleie i Brnik for å få valuta for pengene.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service