Bilutleie
Bled
Kollaps
Slovenia // Bled
Endre personlige detaljer

Leiebil Bled: Sixt Bilutleie online

Bled er som tatt utfra et postkort, en utrolig vakker liten by med et landskap som mange byer kan misunne. Den ligger i det nordvestlige Slovenia, og her vil du finne mange besøkende fra nabolandene som også vil ha en smakebit på det maleriske landskapet. Med leiebil i Bled kan du enkelt ta deg rundt i denne billedskjønne regionen, og ikke glem å ta med kamera for å forevige noen av de vakre motivene. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler og luksusmodeller eller minibuss dersom du trenger plass til et større reisefølge. Velkommen til Sixt bilutleie i Bled!

 
 • Bled/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery/Collection Service
  4260 Bled

  Ma. - Lø.09:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Bled?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om hvordan du kan få utlevert din leiebil i Bled og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med ubegrenset kjørelengde kan du oppdage hver krik og krok av naturen i dette området, og air condition gjør at du kan holde ut lenger i sommervarmen. Gjør full bruk av våre nettsider for å skreddersy bilen til ditt reiseformål, og du kan levere bilen tilbake når du måtte ønske. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bled

Naturperlene er mange, men kanskje den fremste av dem er Bled innsjø, med blikkstille vann og en kirke på en knøttliten øy. Du vil også finne et middelaldersk slott som klynger seg fast til en klippe, og kjører du litt lenger vest, kommer du til Triglav nasjonalpark med sine høye fjelltopper som innbyr til vandring. Helt nord i Slovenia, kun en halv times biltur fra Østerrike, finner du Vintgar-kløfta som byr på dramatiske gåturer, og her er det også gode muligheter for kajakkturer og padling med surfebrett. Rekreasjonsmulighetene står i kø, så nøl ikke med å prøve ut Sixt bilutleie i Bled så du kan få med deg alt.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service