Bilutleie
Kosice
Kollaps
Slovakia // Kosice
Endre personlige detaljer

Leiebil Kosice: Sixt Bilutleie online

Ko%u0161ice er Slovakias nest største by og ligger i et landskap med jordbrukslandskap og grønne åser. Om vinteren har du også mye å finne på her, siden det ikke er langt til den kjente vinterbyen Zakopane i Polen, og Ungarn ligger like mot sør. Sixt bilutleie i Ko%u0161ice er på pletten for å hjelpe deg med personlig transport, og regn med at vi alltid har et utvalg av kjøretøy med noen av de laveste prisene på markedet. Velg mellom kategoriene økonomibiler til fornuftige priser, familiebiler med praktiske fasiliteter, minibusser for større reisefølger eller premiummodeller av ekstra høy kvalitet.

 
 • Kosice Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffer du leiebil i Ko%u0161ice?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ko%u0161ice og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt er alltid opptatt av tilgjengelighet og har derfor lagt sin stasjon på Bratislava lufthavn (KSC), der du vil bli godt mottatt av våre erfarne medarbeidere. Med ubegrenset kjørelengde i bakhånd kan du bli godt kjent med Ko%u0161ice og resten av Slovakia, og vi byr på tilleggstjenester som mulighet for ekstra sjåførtillatelse og barnesete til minsten. Du kan også avtale med oss om innlevering av leiebilen utenom åpningstidene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Ko%u0161ice

Som de fleste storbyer i det østlige Europa er Ko%u0161ice full av spesiell atmosfære og koselige gater, og her finner du mange flotte byggverk du kan beundre. Noen av dem er St. Elisabeths katedral og St. Michael kapell, og Hlavná Street er nesten nødvendig å få med seg. Slapp av i en av de tallrike parkene og spesielt Ko%u0161icess botaniske hage der det er mye vakker flora og fauna. Alt dette og mer blir mulig når du leier bil i Ko%u0161ice.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service