Bilutleie
Victoria
Kollaps
Seychellene // Victoria
Endre personlige detaljer

Leiebil Victoria: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Victoria ønsker velkommen til paradis! Seychellene er en av de mest eksklusive destinasjonene når hovedmålet er turkisblått hav og tropisk klima, og det blir bare bedre av å kunne bevege seg fritt rundt med sitt eget kjøretøy. Du kan fritt utforske øyparadiset når du leier bil i Victoria hos Sixt, og grunnet størrelsen på området tar det ikke lang tid å få full oversikt. I det brede utvalget vårt finner du bensingjerrige kompaktbiler som passer for de smale veiene i Victoria, familiebiler for praktisk bruk, og solide 4x4 som sitter ekstra godt på veien.

 
 • Seychelles Mahe/Beau Vallon
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  Ma. - Sø.08:30 - 20:00
  Helligdag08:30 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Seychellene Mahe/Beau Vallon

  Sixt Bilutleie
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  Ma. - Sø.08:30 - 20:00
  Helligdag08:30 - 20:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Vi gjør det enkelt å leie bil i Victoria

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Victoria og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan både forhåndsbestille eller møte opp på en av de mange stasjonene våre på Seychellene, uansett vil du oppleve kundeservice fra øverste hylle fra de profesjonelle medarbeiderne våre. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde er selvsagt inkludert slik at du kan besøke strendene i Victoria så mye du vil, og nyttige oppgraderinger har vi alltid tilgjengelig for deg.

Nyt natur og strender med leiebil fra Sixt i Victoria

Mange blir nok varme om hjertet bare av å tenke på Seychellene, men til motsetning fra andre paradisøyer har Seychellene mer enn urørt natur å by på. Victoria er hovedstaden, og i den botaniske hagen vil du få sett eksotisk fauna du ikke ante eksisterte. Byen har også mange spisesteder og museer. Rett mot vest ligger nasjonalparken Morne Seychellois hvor det er mye fint å få sett, og det er selvfølgelig mulig å ta en rundtur med leiebilen fra Sixt for å finne et innbydende sted hvor det bare er å kaste seg uti havet.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service