Bilutleie
Nis
Kollaps
Serbia // Nis
Endre personlige detaljer

Leiebil Nis: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Niš sørøst i Serbia er du godt rustet for opplevelser i denne lille byen. Hos Sixt tilbyr vi en moderne bilpark med mange ulike modeller i ulike bilkategorier, avhengig av hvilken by du reiser til. Her i Niš har vi sedaner og SUV-er, så enten du reiser med et lite eller stort reisefølge, har vi en bil som passer for deg og dine. Sixt kan ikke garantere en spesifikk bilmodell for din leieperiode, men du vil alltid få en bil i den kategorien du booker.

 
 • Nis Flyplass
  Vazduhoplovaca 24
  18000 Nis

  Ma. - Ti.08:00 - 24:00
  On. - To.08:00 - 20:00
  Fr.08:00 - 23:00
  Lø.08:00 - 24:00
  Sø.08:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nis Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Vazduhoplovaca 24
  18000 Nis

  Ma. - Ti.08:00 - 24:00
  On. - To.08:00 - 20:00
  Fr.08:00 - 23:00
  Lø.08:00 - 24:00
  Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Niš

Ved vår bilutleie i Niš står personalet klart til å hjelpe deg i åpningstidene. Men du kan ordne det meste allerede nå mens du er inne her på hjemmesiden. Her kan du lese mer om de ulike kategoriene av biler, bestille ekstratjenester og forhåndsbetale dersom du ønsker det. Det kan du spare både tid og penger på. Når du så lander på Niš flyplass, er det bare å hente bilen og kjøre av gårde til ønsket destinasjon.

Ting å gjøre med leiebil i Niš

Som den tredje største byen i Serbia er Niš en attraktiv by med mange ting å finne på. Spesielt om du har leiebil i Niš er du svært fleksibel, og kan se hva du vil og når du vil. Byen ligger i Niš-dalen, og her er det fjell, elver og sjøer samt en hel del historiske interessepunkter. Mediana litt utenfor byen er definitivt et sted å se, med mye som gjenstår av Naissus-imperiet. Du finner mosaikkgulv, romerske bad, hellige objekter og andre ting som vitner om da keiser Konstantin den første regjerte her. Fra vår stasjon for bilutleie i Niš, kan du også besøke hodeskalletårnet hvor du kan se en mengde hodeskaller til minne om de drepte serberne i Čegar-slaget i 1809. Som senter for en mengde festivaler og andre musikkopplevelser er det noe som skjer i Niš året rundt. Spesielt hyggelig er det på torgene om vinteren, mens julemarkedene pågår. Sommerstid er likevel heller ikke å forakte med alt du kan oppleve i denne spennende byen.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service