Bilutleie i Saint Martin

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Saint Martin

Hvordan du leier bil i Saint Martin

Hvordan du leier bil i Saint Martin

Med en egen leiebil i Karibia kan du nyte livet som best! Hva kan vel være bedre enn å bestemme selv hvilke strender som kan besøkes over hele øya Saint Martin? Etter en lang dag på stranden kan du ta kjøretøyet inn til byen og nyte nattelivet helt til daggry. I utvalget vårt vil du finne familiebiler som passer bra til normalt bruk, SUV-er for de som trenger med plass og minibusser for gruppereisende til Saint Martin. Vi er stasjonert på flyplassen Grand-Case Espérance (SFG), så det vil bare ta minutter før du kan sitte bak rattet. Sixt bilutleie i Saint Martin står klar til tjeneste!Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du finne mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Saint Martin og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde er inkludert uansett hvilken kategori du velger, slik at du får se hele øya. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du finner fortest frem dersom du kjøper GPS som tilleggstjeneste, mens tredjepartsforsikring allerede er betalt for. Du kan ordne med gebyrfri kansellering eller ombooking hvis det skulle bli endringer i planene.
Hva du kan oppleve med leiebil i Saint Martin

Hva du kan oppleve med leiebil i Saint Martin

Karibia er blant de mest populære stedene i verden når det gjelder sommer og sol. Saint Martin er ikke noe unntak, med lekre strender i hver krik og krok langs kysten. Her vil du selvfølgelig finne flere vannbaserte aktiviteter som du kan drive med for ekstra moro. Nasjonalparken Loterie Farm lar deg se noe av det beste innen flora og fauna på Saint Martin. Du kan enkelt kjøre på tvers av øya for å nyte utsikten over sjøen og kyststrøkene. Med en leiebil i Saint Martin venter utallige opplevelser på deg!
Show more
Greit å vite når du leier i Saint Martin
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Saint Martin?
For å leie en bil med SIXT ved Saint Martin må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Saint Martin.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Saint Martin?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Saint Martin. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Saint Martin

Hva trenger jeg for å leie en bil i Saint Martin?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Saint Martin?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Saint Martin?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Saint Martin

Vis mer