Bilutleie
Saint Martin
Kollaps
Saint Martin // Saint Martin
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint Martin: Sixt Bilutleie online

Med en egen leiebil i Karibia kan du nyte livet som best! Hva kan vel være bedre enn å bestemme selv hvilke strender som kan besøkes over hele øya Saint Martin? Etter en lang dag på stranden kan du ta kjøretøyet inn til byen og nyte nattelivet helt til daggry. I utvalget vårt vil du finne familiebiler som passer bra til normalt bruk, SUV-er for de som trenger med plass og minibusser for gruppereisende til Saint Martin. Vi er stasjonert på flyplassen Grand-Case Espérance (SFG), så det vil bare ta minutter før du kan sitte bak rattet. Sixt bilutleie i Saint Martin står klar til tjeneste!

 
 • St. Martin Grand Case Flyplass
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • St. Martin Grand Case Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du leier bil i Saint Martin

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du finne mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Saint Martin og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde er inkludert uansett hvilken kategori du velger, slik at du får se hele øya. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du finner fortest frem dersom du kjøper GPS som tilleggstjeneste, mens tredjepartsforsikring allerede er betalt for. Du kan ordne med gebyrfri kansellering eller ombooking hvis det skulle bli endringer i planene.

Hva du kan oppleve med leiebil i Saint Martin

Karibia er blant de mest populære stedene i verden når det gjelder sommer og sol. Saint Martin er ikke noe unntak, med lekre strender i hver krik og krok langs kysten. Her vil du selvfølgelig finne flere vannbaserte aktiviteter som du kan drive med for ekstra moro. Nasjonalparken Loterie Farm lar deg se noe av det beste innen flora og fauna på Saint Martin. Du kan enkelt kjøre på tvers av øya for å nyte utsikten over sjøen og kyststrøkene. Med en leiebil i Saint Martin venter utallige opplevelser på deg!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service