Bilutleie
Timisoara
Kollaps
Romania // Timisoara
Endre personlige detaljer

Leiebil Timisoara: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Timișoara kan du få mest mulig ut av ditt opphold i denne lille byen helt vest i Romania. Vi i Sixt vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd med ditt valg av bil fra vår moderne bilpark, som rommer biler i toppklasse. Vi har flere kategorier av biler slik at du kan finne den som passer deg og ditt reisefølge best. Velg mellom typiske bybiler, sportsbiler og kabrioleter samt SUV-er. Enten du reiser e en større gruppe, alene eller bare reiser lett, har vi bilen for deg. Merk at Sixt ikke kan garantere en spesifikk modell, kun en bil innen den kategorien du booker.

 
 • Timisoara Flyplass

  Sixt Bilutleie
  2 Strada Aeroport
  307200 Timisoara

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Timișoara, Romania

Som i alle byer der Sixt opererer, finner du informasjonen du trenger om leiebil i Timișoara her på hjemmesiden. Du kan bestille alt på forhånd, også tilleggstjenester som GPS, barnesete eller mulighet for ekstra sjåfør. Når det er gjort, er det bare å hente bilen ved vår stasjon og kjøre av gårde til ønsket destinasjon. Betaling kan også skje online, og på den måten kan du spare både tid og penger. Biler fra vår bilutleie i Timișoara er dessuten godt forsikret.

Hva du kan gjøre med leiebil i Timișoara

Byen Timișoara dateres tilbake til år 1212 og har vært styrt av serbere, tyrkere, tyskere og østerrikere gjennom tidene. Disse folkeslagene har alle satt sitt preg på byen, som er en fryd for øyet. Den kalles lille Venezia, og her vil du få god bruk for et kjøretøy fra vår bilutleie i Timișoara. Du finner blant annet kirker fra alle tidsepoker, et jødisk kvartal, mange grønne områder og ikke minst en mengde interessante museer. Ta turen innom Minnesmuseet for 1989-revolusjonen og Timișoara kunstmuseum for å få innblikk i noe av det denne byen har vært gjennom. Du kan også ta en dagstur til Hunedoara og de grønne åsene rundt byen hvor det blant annet har vært sverd- og spydproduksjon i mangfoldige år.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service