Bilutleie
Targu Mures
Kollaps
Romania // Targu Mures
Endre personlige detaljer

Leiebil Targu Mures: Sixt Bilutleie online

Targu Mures er godt plassert i det sentrale Romania, med korte avstander til fjellkjeder mot sør og øst hvor det er mye flott natur å utforske. Dette gjør du enklest med ditt eget kjøretøy, og Sixt er alltid på pletten for å ordne med personlig transport for deg. Vår filial for bilutleie i Targu Mures er sentralt plassert på byens flyplass (TGM) som mange har som ankomsthavn, og våre dyktige ansatte vil ta deg godt imot. I utvalget vårt har du kategoriene familiebiler til vanlig bruk, 4x4 hvis du vil være sikret god framkommelighet, minibusser så det blir godt med plass, kompaktbiler til gode priser, eller premium-modeller som vil gi deg den ekstra gode kjøreopplevelsen.

 
 • Targu Mures Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures

  Ma. - Fr.09:00 - 17:30
  Lø.10:00 - 14:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan ordner du med en leiebil i Targu Mures?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Targu Mures og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får blant annet alltid montert vinterdekk dersom det er glatt på veiene, og aircondition så du slipper ubehagelige temperaturer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan gjøre avtale om ubegrenset kjørelengde dersom du vil utforske mer av Romania, og tilleggstjenester som beskyttelse for kjøretøyet og navigasjonssystem er enkle å skaffe seg.

Hva du kan få med deg med leiebil i Targu Mures

Targu Mures har mange eksempler på klassisk østeuropeisk arkitektur, for eksempel den vakre oransje synagogen og Mica katedral. Tirgu Mures har også egen dyrehage hvor hele familien kan more seg, og siden kostnadsnivået er lavt i Romania kan du gjøre flere gode funn på kjøpesentrene. Det går fort å komme seg østover til de grønne åsene og fjellene, og flere interessante naturparker finnes i dette området. Du gjør dermed klokt i å leie bil hos oss i Sixt Targu Mures.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service