Bilutleie på Sibiu/Delivery Service

 

Veibeskrivelse til Sibiu/Delivery Service-stasjon

Adresse

Delivery and Collection, . Sibiu, Romania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 17:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Sibiu/Delivery Service

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I denne byen som er en av Romanias rikeste på kultur og naturopplevelser, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie i Sibiu. Byen, som var Europas kulturhovedstad i 2007, er fullspekket av flotte teatre og konsertlokaler der du kan høre klassisk musikk fra de gamle mesterne. Som alltid legger vi stasjonene våre strategisk til, og vår filial i Sibiu er så visst intet unntak med flere togstasjoner og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet. Byens flyplass ligger kun 6 kilometer fra den sentrale bykjernen. Med det samme du har overtatt nøklene til din leiebil, er det kort avstand til motorveien E68, og Sibiu bysentrum ligger bare noen minutters kjøring mot øst. Spør gjerne våre lokalkjente ansatte om reisetips og naturopplevelser i dette sentrale området i Romania.
Hvordan skaffe leiebil i Sibiu?

Hvordan skaffe leiebil i Sibiu?

Sixt tilbyr leiebiler i Sibiu til priser som er blant de beste på markedet. Velg blant kompakte økonomibiler som ikke gjør stort innhugg i reisebudsjettet ditt, og brukervennlige familiebiler som tar deg dit du vil i Romania. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Selvsagt har vi flere praktiske ekstragoder som air condition og forhåndsbetalte forsikringer og gebyrer inkludert i leiebilavtalen. Bestill gjerne over nettet, eller snakk med våre serviceinnstilte medarbeidere over telefon og skaff deg oppgraderinger som er tilpasset dine behov på reisen. Navigasjonssystem og mulighet for ekstra sjåfør er noen av dem. Sixt bilutleie i Sibiu står klar til tjeneste.
Show more

Greit å vite når du leier på Sibiu/Delivery Service

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sibiu/Delivery Service.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sibiu/Delivery Service?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sibiu/Delivery Service?
Bestill en langtidsleie ved Sibiu/Delivery Service ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Sibiu/Delivery Service

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sibiu/Delivery Service?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Sibiu/Delivery Service

Vis mer