Bilutleie
Sibiu Flyplass
Kollaps
Romania // Sibiu // Sibiu Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Sibiu Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Soseaua Alba Iulia 73
  550052 Sibiu RO +40-755-126988
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: SBZ
Åpningstider
Ma. - Fr.09:00 - 18:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

For best å oppleve det som regnes som en av Europas mest idylliske og kulturelle byer, bør du vurdere å leie bil fra Sibiu flyplass. Hos Sixt får du ekstra gode tilbud og førsteklasses service fra våre dyktige og imøtekommende ansatte. Kategoriene du kan velge mellom er sedan og stasjonsvogn til gunstige priser, romslige SUV-modeller eller minibusser slik at hele storfamilien får plass. Avhengig av din valgte leieperiode og foretrukne modell, kan du få oversikt over hvilke fordeler som er inkludert i leiebilavtalen her på nettsidene. Etter ønske og behov kan du oppgradere til ubegrenset kjørelengde, barnesete til minsten og navigasjonssystem som alltid vil komme godt med. Sixt bilutleie på Sibiu flyplass venter på ditt oppmøte.

Hvordan leie bil på Sibiu flyplass?

Flyplassen i Sibiu (SBZ) ligger like i utkanten av byen, noe som gjør at du fort kan ankomme ditt bestemmelsessted. Sixt sin skranke på flyplassen er lett å finne frem til straks du har forlatt ankomstområdet. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Dagen for hjemreise er ofte den travleste dagen under hele oppholdet, og derfor tilbyr vi våre kunder muligheten for å levere inn kjøretøyet også utenom kontorets offisielle åpningstider.

En av Europas best bevarte gamlebyer

Sibiu er stedet for å oppleve noen av Romanias best bevarte Middelalder-festninger. Gamlebyen er i lang tid å finne på UNESCOs verdensarvliste, noe som bidrar til at dette området er et av landets mest besøkte turistdestinasjoner. Med leiebil kan du enkelt ta turen utenfor bykjernen og opp i Făgăraș-fjellene som er populære for vandring om sommeren og skiutfarter på vinterstid. Bare 4 kilometer utenfor sentrum, finner du Dumbrava Sibiului nasjonalpark som strekker seg over 960 hektar hvor også byens dyrepark og det etnografiske museum er lokalisert. Med leiebil fra Sibiu flyplass åpnes muligheten for mange opplevelser.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.09:00 - 18:00

Kontakt

Sixtstasjon Sibiu Flyplass SBZ Soseaua Alba Iulia 73 550052 Sibiu 45.785556, 24.091389 +40-755-126988

Sixtstasjon Sibiu Flyplass SBZ

Soseaua Alba Iulia 73
550052 Sibiu
 
Telefon +40-755-126988

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service