Bilutleie
Sibiu
Kollaps
Romania // Sibiu
Endre personlige detaljer

Leiebil Sibiu: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Sibiu i Romania! Dette er en by beliggende i det vakre transilvanske landskapet, og er en destinasjon som gjerne kan besøkes året rundt. Når du vil ha leiebil i Sibiu, er vi på plass for deg. Vi tilbyr leiebiler fra en topp moderne bilpark, og vil gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd med ditt leieforhold når du besøker det som kan kalles det midtre Romania. Velg mellom et stor utvalg kjøretøy i kategorier som blant annet SUV, minibuss og sedan. Vær oppmerksom på at Sixt ikke kan garantere for en spesiell bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen den kategorien du booker.

 
 • Sibiu Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Soseaua Alba Iulia 73
  550052 Sibiu

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Sibiu/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery and Collection
  . Sibiu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Leiebiltjenester fra Sixt i Sibiu

Du gjør det enklest for deg selv dersom du bestiller leiebil i Sibiu her på nettet. Klikk på linkene for å lese mer om hvilke kategorier og ekstratjenester som finnes, og velg det som passer deg best. Betaling kan også skje online, og på den måten kan du spare både tid og penger. En leiebil i Sibiu gjennom Sixt er dessuten godt forsikret. Du henter enkelt bilen på Sibiu flyplass ved ankomst, og kan levere den igjen ifølge avtale.

Opplevelser med leiebil i Sibiu

Når du befinner deg midt i Romania, bør du benytte sjansen til å se den nydelige regionen Transilvania, der Sibiu var den rikeste at alle de sju festningene som ble satt opp av tyske settlere. Her kan du kjenne igjen mye fra tysk arkitektur, og byen har en svært rik historie som du kan utforske nærmere. I den nordre del av byen finner du de fleste historiske landemerkene, som Sibius tårn og det store torget med den romersk-katolske kirken. Fra vår stasjon for bilutleie i Sibiu kan du også kjøre til den sørlige delen av byen, hvor du kan ta på deg spaserskoene og ta en tur langs de brosteinsbelagte gatene. En dagstur på den 150 kilometer lange Transfagaran-veien er en svingete, men også svært minnerverdig opplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service