Bilutleie
Otopeni
Kollaps
Romania // Otopeni
Endre personlige detaljer

Leiebil Otopeni: Sixt Bilutleie online

Siden Otopeni er velsignet med å romme Romanias hovedflyplass (OTP), er dette et ideelt sted for den forretningsreisende. Sixt bilutleie i Otopeni er dermed helt ypperlig for deg som ønsker å nyte full reisefrihet, og med prisene våre er det ofte betydelige summer å spare. I utvalget vårt kan du velge mellom flere kategorier kjøretøy, som økonomibiler for deg med litt stramt budsjett, familiebiler til normalbruk, 4x4 som har ekstra godt veigrep, minibusser så det blir godt med plass eller premiummodeller fra øverste hylle. Klikk deg inn på de oversiktlige nettsidene våre for å få ordren raskt unnagjort.

 
 • Bucuresti Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Calea Bucurestilor 224E
  075150 Otopeni

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å skaffe seg leiebil i Otopeni

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Otopeni og ekstratjenestene som er tilgjengelige. En rekke forsikringer er allerede inkludert når du har satt deg bak rattet så du slipper unødige ekstrautgifter, og kostnadsfri ombooking av bestillingen kan alltid ordnes på forhånd. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Air condition er installert i samtlige modeller,og du kan med letthet bestille oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete til minsten.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Otopeni

Tross den beskjedne størrelsen har Otopeni et flott badeland der hele familien kan more seg, og det er flere konferansehoteller nær flyplassen. Bucuresti ligger rett mot sør og har mye flott arkitektur å by på, spesielt det enorme Parlamentspalasset som er et overdådig syn. Siden Romania er et lavkostland, kan du drive med billig shopping her, og det flate landskapet rundt Otopeni innbyr til landturer. Bucuresti botaniske hage har mye fin fauna du kan ta nærmere i øyesyn, og du finner flere museer viet til både kunst og historie. Mye lar seg gjøre når du leier bil i Otopeni.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service