Bilutleie på Brasov

 

Veibeskrivelse til Brasov-stasjon

Adresse

Str. Apollonia Hirscher 14, 500015 Brasov, Romania
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 17:00

Våre tjenester ved Brasov

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med leiebil fra Sixt i Braşov har du et godt utgangspunkt for å oppleve Romanias eventyrlige landskap fritt etter eget ønske. Like mot sør ligger fjellet Tâmpa, som kan nås med taubane eller til fots dersom du er ekstra sprek. Braşov er også et glimrende utgangspunkt for å besøke fjellkjeden Karpatene som strekker seg tvers gjennom det sentrale Romania. Og ikke glem det sagnomsuste Draculas slott som klamrer seg fast til en fjellvegg i den vestre regionen Transilvania. Braşov sentralstasjon har tilknytning til de fleste store byer i Romania, og ligger kun en kort drosjetur fra Sixt sin filial. Det ligger også flere bussholdeplasser i gangavstand unna. Sixt er en av verdens ledende leiebilforhandlere, og derfor er du sikret et pålitelig kjøretøy og en trygg kundeopplevelse når du velger leiebil fra oss.
Hvordan skaffe leiebil i Braşov? Vår utvalg av leiebiler på Braşov stasjon inkluderer både snertne bybiler og kjøretøy for langturer. Vår moderne bilpark byttes stadig ut for å holde tritt med den raske teknologiske utviklingen, noe som gjør at du fritt kan velge blant familiebiler for dagligdags bruk, økonomibiler til forbausende lave priser, minibusser som får plass til hele reisefølget eller 4x4 dersom du skal utforske landskapet. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Sixt setter kundens sikkerhet høyt i fokus og utstyrer derfor alle sine kjøretøy med blant annet tredjepartforsikring og tyveribeskyttelse. Praktiske oppgraderinger som fri kjørelengde og mulighet for en ekstra sjåfør vil gjøre langturene mer bekvemme og stressfrie, og alt dette er tilgjengelig for ubetydelige ekstrabeløp. Sixt bilutleie i Braşov ser frem til å kunne yte deg førsteklasses service.
Show more

Greit å vite når du leier på Brasov

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Brasov.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Brasov?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Brasov?
Bestill en langtidsleie ved Brasov ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 7 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Brasov

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Brasov?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Brasov

    Vis mer